Povezane vesti
prof. dr BORIS ĐINĐIĆ: Laži o meni servira dr Milić koji je prekršio sve etičke norme
Gradski portal 018 21.01.2026
Prof. dr Boris Đinđić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i odbornik SNS u Skupštini grada Niša odgovorio je Draganu Miliću. Saopštenje prof. dr Đinđića prenosimo u celosti: Bestidne laži Dragana Milića izrečene na moj račun jako su me podsetile… »
Đinđić: Laži o meni servira švercer cigareta dr Milić koji je prekršio sve etičke norme
Glas juga 21.01.2026
Tako i ja, legnem kao redovni profesor, doktor specijalista internista, subspecijalista endokrinologije, na subspecijalizaciji iz kardiologije, poreklom iz siromašne, radničke porodice, koji je ceo svoj život proveo u učenju, studiranju, dokazivanju da… »
Vesti dana »
Savet bezbednosti UN saziva hitan sastanak posle smrti mirovnih vojnika u Libanu
Politika pre 36 minutajoš 40 povezanih
Stižu novi pljuskovi, ovog dana će biti najkritičnije: RHMZ objavio detaljnu prognozu i upalio meteoalarme
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih
Bajatović: Srbija će imati stabilno snabdevanje ruskim gasom do 2028. godine
Jugmedia pre 51 minutajoš 21 povezana
Niška opozicija traži vanredne lokalne izbore, uskoro počinje prikupljanje potpisa
Nova pre 11 minutajoš 14 povezanih
Kuvajtski tanker pogođen kod Dubaija prevozio naftu u Kinu: Šta će na ovo reći Peking?!
Kurir pre 41 minutajoš 15 povezanih