Povezane vesti

Ovako danas izgleda Marina kojoj se sudilo za ubistvo sina: Zločin potresao Srbiju, telo Đorđa nikada nije pronađeno

Ovako danas izgleda Marina kojoj se sudilo za ubistvo sina: Zločin potresao Srbiju, telo Đorđa nikada nije pronađeno

Mondo pre 15 sati
Marina Andrejić, žena osumnjičena za nestanak i ubistvo svog sina Đorđa Andrejića (13) u selu Majilovac kod Velikog Gradišta 2010. godine, se prema saznanjima "Kurira", odselila iz tog sela. Prema pisanju "Kurira", jedno vreme je bila kod majke u Novom… »
Ovako danas izgleda Marina Andrejić kojoj se sudilo za ubistvo sina (13): Govore mi da mi se u očima vidi da sam ubica i da ću…

Ovako danas izgleda Marina Andrejić kojoj se sudilo za ubistvo sina (13): Govore mi da mi se u očima vidi da sam ubica i da ću…

Kurir pre 18 sati
"Nikada neću biti srećna, ne živi mi se zbog ožiljaka koji su ostali i nikada neće proći. I danas mi, posle toliko godina, govore da sam ubica", rekla je Marina Andrejić 2023. godine u svojoj ispovesti za Kurir. Žena kojoj se sudilo za ubistvo sina Đorđa… »
Šok obrt u zločinu koji je potresao Srbiju! Svi krivili majku, meštani sad otkrili jezive reči oca nestalog Đorđa (13)

Šok obrt u zločinu koji je potresao Srbiju! Svi krivili majku, meštani sad otkrili jezive reči oca nestalog Đorđa (13)

Mondo pre 20 sati
Meštani sela Majilovac kod Velikog Gradišta više od 15 godina nisu dobili epilog o slučaju koji je tog kobnog 22. jula 2010. godine potresao njihovu zajednicu, kada je, dok se vraćao sa majkom iz bašte, koja se nalazila uz ivicu šume Beljanice, nestao… »

Vesti dana »