Povezane vesti
Video Gurović žestoko udario na upravu Zvezde: „Da stave sat od 100.000 evra i da mi objašnjavaju o košarci – povraća mi se“…
Pravda 21.01.2026
Milan Gurović, čuveni srpski košarkaš, udario je na upravu Košarkaškog kluba Crvena zvezda, što mnogi nisu očekivali. Gostovao je Gurović u emisiji „Super Indirektno kod Popa i Milana“, a upitan je da li sebe vidi u upravi Crvene zvezde. „Pa, ne. Mislim… »
VIDEO Gurović žestoko udario na upravu Zvezde: „Da stave sat od 100.000 evra i da mi objašnjavaju o košarci – povraća mi se“…
Nova 21.01.2026
Milan Gurović, čuveni srpski košarkaš, udario je na upravu Košarkaškog kluba Crvena zvezda, što mnogi nisu očekivali. Gostovao je Gurović u emisiji „Super Indirektno kod Popa i Milana“, a upitan je da li sebe vidi u upravi Crvene zvezde. „Pa, ne. Mislim… »
Vesti dana »
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, iako ima više ponuda
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih
Jeziv snimak Dron pogodio hotel gde su smeštene ambasade EU u Bagradu: Posle eksplozije izbio požar
Telegraf pre 11 minutajoš 39 povezanih
Najmanje 886 ljudi poginulo, a 2.100 ranjeno u izraelskim napadima na Liban
RTV pre 30 minutajoš 28 povezanih
Dekan Akademije umetnosti u Novom Sadu traži hitno obraćanje u Skupštini grada zbog oduzimanja prostora za nastavu
Nedeljnik pre 6 satijoš 11 povezanih
Sve oči su večeras uprte u nju: Džesi Bakli dominira na crvenom tepihu
Kurir pre 9 satijoš 65 povezanih