Povezane vesti
Karleuša nije slutila šta Duško smera u BG: Dok je Tošić menjao brave na stanu na Dedinju, evo šta je JK radila u Dubaiju, u…
Kurir 22.01.2026
Dok je Jelena Karleuša boravila u Dubaiju sa ćerkama, na Dedinju je došlo do nove drame kada je njen bivši suprug Duško Tošić ušao u stan i promenio brave na vratima. Karleuša je odmah sve prijavila policiji da je Tošić bez dogovora ušao u stan i… »
Upao u kuću na Dedinju, zamenio brave i zabarakadirao se! Karleuša i Duško Tošić su ovako podelili imovinu nakon razvoda
Kurir 22.01.2026
Pevačica Jelena Karleuša i bivši fudbaler Duško Tošić kog je prijavila policiji, prilikom sporazumnog razvoda zajedničku imovinu prepisali su na ćerke. Karleuša je prijavila bivšeg muža zbog upada u kuću na Dedinju u kojoj živi sa ćerkama. Dok je… »
Kome je nakon razvoda Karleuše i Tošića pripala vila na Dedinju? Koštala dva miliona evra, a on sinoć menjao brave
Mondo 22.01.2026
Jelena Karleuša prijavila je bivšeg supruga Duška Tošića policiji nakon što je promeno brave u vili na Dedinju u kojoj pevačica živi sa ćerkama Atinom i Nikom. Nakon razvoda, mesecima se nagađalo kome će pripasti nekretnine koje su stekli, te je kasnije… »
Evo gde su bile Atina i Nika u trenutku kad je Jelena prijavila Duška za upad u kuću: reagovala policija
Telegraf 22.01.2026
Novinske stupce su prošle noći preplavile informacije o "drami na Dedinju", pošto je muzička zvezda Jelena Karleuša prijavila policiji bivšeg muža Duška Tošića. Razlog je taj što je ušao u dupleks na Dedinju i promenio brave. Ona to nije zvanično rekla u… »
Jedna vila je samo njena, a evo šta je sa ostatkom imovine! Otkrivamo: Ovako su JK i Tošić podelili bogatstvo
Telegraf 22.01.2026
Ovo je istina o podeli nekretnina. Jelena Karleuša prijavila je 21. januara policiji bivšeg muža Duška Tošića. Razlog je taj što je ušao u dupleks na Dedinju i promenio brave. - Ja sam u Dubaiju sa decom. On je upao tamo valjda, prijavila sam policiji -… »
Vesti dana »
Promenljivo oblačno i bez padavina, najtoplije do 26,3 stepena
Pravo u centar pre 2 satajoš 25 povezanih
Pilot pokušao da sruši putnički avion! Otkriveno šta se desilo na letu iz Dubaija, pojavili se jezivi snimci iz kokpita
Mondo pre 17 minutajoš 26 povezanih
Moskva upozorava na rizik direktnog sukoba zbog Kalinjingrada; NATO tvrdi da ne preti Rusiji
RTS pre 1 satjoš 20 povezanih