Povezane vesti
"Najluđa stvar koju sam uradila!" Jovana skočila u ledeni okean na Antarktiku: "Mislila sam da ću se ugušiti"
Telegraf pre 1 dan
Influenserka i blogerka Jovana Kvržić trenutno boravi na Antarktiku, odakle se oglasila na društvenim mrežama i izazvala lavinu reakcija. Naime, Jovana je odlučila da u kupaćem kostimu uskoči u ledenu vodu Južnog okeana. Kako je sama priznala, reč je o… »
Jovana otišla na Antarktik i skače u ledeni okean "Najluđa stvar koju sam u životu uradila", mreže se usijale: "Ovo je šok za…
Blic pre 1 dan
Istakla je neverovatne osećaje koje je doživela. Abdul, čovek koji ceo život provodi u pećini, ostavio je nedavno snažan utisak na nju svojom energijom i životnom filozofijom. Influenserka Jovana Kvržić otišla je na Antarktik i oglasila se na društvenim… »
Vesti dana »
PICULA U BEOGRADU: PRVO SASTANCI SA OPOZICIJOM, PA „LEKCIJE“ SRBIJI – VLAST UZVRAĆA PITANJEM KOJE BOLI: ZAŠTO JE JASENOVAC PROBLEM?
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 57 povezanih
Đedović Handanović o situaciji sa NIS-om: "To što je OFAK produžio licencu predstavlja veliku pobedu"
Blic pre 39 minutajoš 37 povezanih
Račun za struju vam je ogroman? Krivi su ovi „tihi potrošači“ kojih niste ni svesni
Danas pre 9 satijoš 9 povezanih