Повезане вести
"Најлуђа ствар коју сам урадила!" Јована скочила у ледени океан на Антарктику: "Мислила сам да ћу се угушити"
Телеграф 22.01.2026
Инфлуенсерка и блогерка Јована Квржић тренутно борави на Антарктику, одакле се огласила на друштвеним мрежама и изазвала лавину реакција. Наиме, Јована је одлучила да у купаћем костиму ускочи у ледену воду Јужног океана. Како је… »
Јована отишла на Антарктик и скаче у ледени океан "Најлуђа ствар коју сам у животу урадила", мреже се усијале: "Ово је шок за…
Блиц 22.01.2026
Истакла је невероватне осећаје које је доживела. Абдул, човек који цео живот проводи у пећини, оставио је недавно снажан утисак на њу својом енергијом и животном филозофијом. Инфлуенсерка Јована Квржић отишла је на Антарктик и… »
Вести дана »
Савет безбедности УН разматра извештај о Косову и Метохији; Ђурић: Србија није део проблема, ми смо део решења
РТВ пре 17 минутајош 29 повезаних
Удружење Међународни транспорт: Нема протеста возача, ради се на обезбеђењу виза 'Д'
Бета пре 2 сатајош 28 повезаних
Ово је Трампов план за кажњавање чланица НАТО: Хладна освета председника САД за све земље које нису пружиле довољну помоћ током рата у Ирану
Курир пре 1 сатјош 33 повезане
"Тржиште перципира да постоје потешкоће у пролазу кроз Ормушки мореуз": аналитичар за Еуроневс Србија о цени нафте
Еуроневс пре 12 минутајош 45 повезаних