Povezane vesti

Kija Kockar provocira Stojketa: Objavila njegovu poruku, pa mu se javno obratila: "Baš mi je žao" (foto)

Kija Kockar provocira Stojketa: Objavila njegovu poruku, pa mu se javno obratila: "Baš mi je žao" (foto)

Blic pre 3 sata
Komentar Kije na prošlu situaciju sadržao je ironičan ton prema njihovim odnosima. Tenzije između nekadašnjih prijateljica Kaće i Kije su se smirile, ali nisu potpuno nestale. Kija Kockar sinoć se oglasila na svom Instagram profilu, a objavu je posvetila… »
"Mom Stojketu..." Kija žestoko provocira, javno se obratila Kaćinom mužu: "Baš mi je žao što nismo zajedno"

"Mom Stojketu..." Kija žestoko provocira, javno se obratila Kaćinom mužu: "Baš mi je žao što nismo zajedno"

Telegraf pre 4 sati
Kristina Kija Kockar prošle noći je objavila Instagram stori kojim je opet usmerila određenu dozu provokacije prema Katarini Živković, obrativši se njenom emotivnom partneru Nebojši Stojkoviću Stojketu. - Zaboravila sam da čestitam mom Stojketu krsnu… »
"Čestitam Stojketu krsnu slavu": Pre nedelju dana bio na Arkanovom grobu sa obezbeđenjem, ona mu se javno obratila

"Čestitam Stojketu krsnu slavu": Pre nedelju dana bio na Arkanovom grobu sa obezbeđenjem, ona mu se javno obratila

Mondo pre 6 sati
Bivša rijaliti učesnica i pevačica Kija Kockar. ponovo je zapalila mreže, a na meti joj je ponovo bivša drugarica Katarina Živković i njen partner, i to bez direktnog imenovanja – ali sa više nego jasnom porukom. Na društvenim mrežama Kija je podelila… »
"Čestitam Stojketu krsnu slavu koju..." Kija Kockar ne prestaje da pecka bivšu drugaricu Kaću i njenog partnera, novom objavom…

"Čestitam Stojketu krsnu slavu koju..." Kija Kockar ne prestaje da pecka bivšu drugaricu Kaću i njenog partnera, novom objavom…

Kurir pre 6 sati
Kija Kockar ponovo je zapalila mreže, a na meti joj je ponovo bivša drugarica Katarina Živković i njen partner, i to bez direktnog imenovanja – ali sa više nego jasnom porukom. Naime, na društvenim mrežama Kija je podelila staru objavu Kaćinog partnera… »

Vesti dana »