Povezane vesti

Legendu su oterali kao spremačicu iz Partizana zbog Obradovića! Miličić žestoko zagrmeo: Ljudi, stanite malo - trebalo je i…

Legendu su oterali kao spremačicu iz Partizana zbog Obradovića! Miličić žestoko zagrmeo: Ljudi, stanite malo - trebalo je i…

Kurir pre 1 sat
Bivši reprezentativac naše zemlje i nekadašnji drugi pik na NBA draftu, Darko Miličić, osvrnuo se na odlazak Željka Obradovića sa klupe Partizana. U popularnom košarkaškom podkastu "Luka i Kuzma" Milićić je potpno otvoreno, bez uvijanja, govorio o… »
"Veći lopov nego ja - neverovatno": Miličić bez dlake na jeziku prozvao NBA pojačanje Zvezde

"Veći lopov nego ja - neverovatno": Miličić bez dlake na jeziku prozvao NBA pojačanje Zvezde

Mondo pre 5 sati
Bivši košarkaš Crvene zvezde, ali i nekadašnji NBA igrač Darko Miličić prokomentarisao je dešavanja u klubu sa Malog Kalemegdana. Posebno se osvrnuo na platu jednog od igrača, a kako je i sam Miličić poznat javnosti po upadljivim izjavama i ovog puta je… »
Miličić oštar prema Grejemu: "Zapanjio sam se, on je gori od mene!"

Miličić oštar prema Grejemu: "Zapanjio sam se, on je gori od mene!"

Sportske.net pre 5 sati
Poznat je ekcentrični Darko Miličić da u svojim izlaganjima nikada nema dlake na jeziku, a tako je bilo i u njegovom poslednjem gostovanju u podkastu "Kod Luke i Kuzme". Jedna od mnogobrojnih tema bio je aktuelni košarkaš Crvene zvezde Devonte Grejem… »
Kad sam čuo koliko Grejem zarađuje u Zvezdi, zapanjio sam se - on je veći lopov nego ja! Darko Miličić bez dlake na jeziku o…

Kad sam čuo koliko Grejem zarađuje u Zvezdi, zapanjio sam se - on je veći lopov nego ja! Darko Miličić bez dlake na jeziku o…

Kurir pre 6 sati
Bivši reprezentativac naše zemlje i drugi pik na NBA draftu 2003. godine, Darko Miličić, prokomentarisao je broj stranaca i njihove ogromne ugovore u Zvezdi i Partizanu. U popularnom košarkaškom podkastu "Luka i Kuzma" Darko je istakao da ne vidi smisao… »
"Pa, on je veći lopov od mene"! Košarkaški svet u šoku nakon izjave Darka Miličića

"Pa, on je veći lopov od mene"! Košarkaški svet u šoku nakon izjave Darka Miličića

Večernje novosti pre 6 sati
KAO i uvek Darko Miličić čovek bez dlake na jeziku pričao je o stanju u srpskoj košarci. FOTO: N. Skenderija Bivši reprezentativac naše zemlje i drugi pik na NBA draftu 2003. godine, Darko Miličić, prokomentarisao je broj stranaca i njihove ogromne… »

Vesti dana »