Povezane vesti
Legendu su oterali kao spremačicu iz Partizana zbog Obradovića! Miličić žestoko zagrmeo: Ljudi, stanite malo - trebalo je i…
Kurir pre 1 sat
Bivši reprezentativac naše zemlje i nekadašnji drugi pik na NBA draftu, Darko Miličić, osvrnuo se na odlazak Željka Obradovića sa klupe Partizana. U popularnom košarkaškom podkastu "Luka i Kuzma" Milićić je potpno otvoreno, bez uvijanja, govorio o… »
"Veći lopov nego ja - neverovatno": Miličić bez dlake na jeziku prozvao NBA pojačanje Zvezde
Mondo pre 5 sati
Bivši košarkaš Crvene zvezde, ali i nekadašnji NBA igrač Darko Miličić prokomentarisao je dešavanja u klubu sa Malog Kalemegdana. Posebno se osvrnuo na platu jednog od igrača, a kako je i sam Miličić poznat javnosti po upadljivim izjavama i ovog puta je… »
Miličić oštar prema Grejemu: "Zapanjio sam se, on je gori od mene!"
Sportske.net pre 5 sati
Poznat je ekcentrični Darko Miličić da u svojim izlaganjima nikada nema dlake na jeziku, a tako je bilo i u njegovom poslednjem gostovanju u podkastu "Kod Luke i Kuzme". Jedna od mnogobrojnih tema bio je aktuelni košarkaš Crvene zvezde Devonte Grejem… »
Kad sam čuo koliko Grejem zarađuje u Zvezdi, zapanjio sam se - on je veći lopov nego ja! Darko Miličić bez dlake na jeziku o…
Kurir pre 6 sati
Bivši reprezentativac naše zemlje i drugi pik na NBA draftu 2003. godine, Darko Miličić, prokomentarisao je broj stranaca i njihove ogromne ugovore u Zvezdi i Partizanu. U popularnom košarkaškom podkastu "Luka i Kuzma" Darko je istakao da ne vidi smisao… »
"Pa, on je veći lopov od mene"! Košarkaški svet u šoku nakon izjave Darka Miličića
Večernje novosti pre 6 sati
KAO i uvek Darko Miličić čovek bez dlake na jeziku pričao je o stanju u srpskoj košarci. FOTO: N. Skenderija Bivši reprezentativac naše zemlje i drugi pik na NBA draftu 2003. godine, Darko Miličić, prokomentarisao je broj stranaca i njihove ogromne… »
Vesti dana »
Na Filozofskom u Novom Sadu od jutros mirno: Studenti novosadskog Univerziteta izglasali bojkot nastave
NIN pre 10 minutajoš 41 povezana
Vučić: Policija je na pristojan način juče obavila svoj posao u Novom Sadu, protiv Jelene Kleut glasali su profesori
N1 Info pre 10 minutajoš 27 povezanih
Američke baze na Grenlandu? NATO razmatra dramatično povećanje prisustva Trampove vojske
Mondo pre 35 minutajoš 78 povezanih
Ministarka rudarstva i energetike: Srbija od MOL-a kupuje pet odsto akcija NIS
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
Stanković (NPS): Požar u kancelarijama Tužilaštva za organizovani kriminal očigledno podmetnut
Beta pre 55 minutajoš 24 povezane