Povezane vesti

Mesecima sam istraživao utiče li zdravlje creva na starenje

Radio 021 pre 28 dana
BBC novinar Hju Pim se posvetio ovom istraživanju kada su mu lekari rekli da su njegova creva pet godina starija od njega. BBC Creva su postala predmet beskrajne fascinacije. Influenseri sa društvenih mreža promovišu nedokazane suplemente za koje tvrde… »

Južne vesti pre 28 dana
BBC Creva su postala predmet beskrajne fascinacije. Influenseri sa društvenih mreža promovišu nedokazane suplemente za koje tvrde da unapređuju zdravlje creva, dok brendovi mleka i kombuhe obećavaju da će ih hraniti dobrim bakterijama. Neki odbacuju… »

Danas pre 28 dana
Creva su postala predmet beskrajne fascinacije. Influenseri sa društvenih mreža promovišu nedokazane suplemente za koje tvrde da unapređuju zdravlje creva, dok brendovi mleka i kombuhe obećavaju da će ih hraniti dobrim bakterijama. Neki odbacuju opsesiju… »

NIN pre 28 dana
Creva su postala predmet beskrajne fascinacije. Influenseri sa društvenih mreža promovišu nedokazane suplemente za koje tvrde da unapređuju zdravlje creva, dok brendovi mleka i kombuhe obećavaju da će ih hraniti dobrim bakterijama. Neki odbacuju opsesiju… »

Vesti dana »