Povezane vesti

Policajka poginula na bogojavljanje, sahranjena na očev rođendan: Porodica nastradale Suzane godinu dana u bolu: Pitamo se…

Policajka poginula na bogojavljanje, sahranjena na očev rođendan: Porodica nastradale Suzane godinu dana u bolu: Pitamo se…

Kurir pre 3 sata
Godinu dana prošlo je od tragedije koja je potresla Beograd, kada je policajka Suzana Joksimović (47) 19. januara, na Bogojavljenje, nastradala na pešačkom prelazu u Kumodraškoj ulici na Voždovcu. Na nju je, dok je šetala pse, naleteo vozač "fijat pande"… »
"Sin stalno traži majku, ja mu pričam da je kod Boga" Potresna ispovest muža stradale Milene koju je vozač pokosio, pa pobegao…

"Sin stalno traži majku, ja mu pričam da je kod Boga" Potresna ispovest muža stradale Milene koju je vozač pokosio, pa pobegao…

Kurir pre 13 sati
Dok porodica čeka da pravda bude zadovoljena dani prolaze u iščekivanju i brizi za onim što je ostalo. Podsetimo, M. J. (38) poginula je, dok je njeno dete (3) teško povređeno, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u centru Bogatića pre četiri meseca… »
"Sin stalno traži majku, kažem mu da je kod boga": Ispovest supruga stradale Milene kod Bogatića

"Sin stalno traži majku, kažem mu da je kod boga": Ispovest supruga stradale Milene kod Bogatića

Mondo pre 14 sati
Dok porodica čeka da pravda bude zadovoljena dani prolaze u iščekivanju i brizi za onim što je ostalo. Podsetimo, M. J. (38) poginula je je, dok je njeno dete (3) teško povređeno, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u centru Bogatića pre četiri… »
Pijan udario ženu sa detetom, pa pobegao: Žena letela 30 metara, Hitna pomoć reanimirala dečaka (3)

Pijan udario ženu sa detetom, pa pobegao: Žena letela 30 metara, Hitna pomoć reanimirala dečaka (3)

Blic pre 15 sati
Sin nastradale, trogodišnji dečak, zadobio je teške povrede i trenutno se oporavlja kod kuće, dok se očekuje da uskoro započne suđenje vozaču Porodica osumnjičenog vozača se nije javila oštećenoj porodici Milena Jovičić (38) iz Bogatića poginula je… »
"Krst koji nosim je pretežak, ostao sam sam", Nemanji iz Bogatića bahati vozač ubio ženu dok je šetala sa sinom (3): Dete…

"Krst koji nosim je pretežak, ostao sam sam", Nemanji iz Bogatića bahati vozač ubio ženu dok je šetala sa sinom (3): Dete…

Kurir pre 18 sati
Milena Jovičić (38) iz Bogatića poginula je krajem septembra 2025, a njen sin (3) teško je povređen kada je na njih, dok su šetali, automobilom naleteo pijani vozač. Četiri meseca kasnije, Milenin suprug Nemanja Tovilović čeka da počne suđenje i otkriva… »

Vesti dana »