Povezane vesti
Mina Kostić na tragičan način izgubila sestru, zatekla je modru: "Tada sam prvi put poželela da se ubijem"
Telegraf 22.01.2026
Pevačica Mina Kostić nije imala lak život, a nedavno je govorila o porodičnoj tragediji koja joj je promenila život. Mina je izgubila sestru, od čega se nikada nije oporavila. - Nada se zvala moja sestra.. Imala je 13 godina. Što je najgore od svega… »
"Poželela sam da se ubijem" Mina Kostić o pokojnoj sestri i porodičnoj tragediji: Kada sam je videla modru...
Kurir 22.01.2026
Mina Kostić nedavno je otvorila dušu i govorila o svom detinjstvu, privatnom životu, ali i porodici. Pevačica je sa suzama u očima pričala i o porodičnoj tragediji koja je svima zauvek promenila živote. - Nada se zvala moja sestra.. Imala je 13 godina… »
Vesti dana »
Meteorolog Ristić otkriva kada nas čeka novi talas superćelijskih oluja, jakih pljuskova i grada
Blic pre 32 minutajoš 24 povezane
Velika akcija policije kreće danas Poseban apel upućen vozačima motocikala evo šta će se kontrolisati
Dnevnik pre 12 minutajoš 14 povezanih
Forum sudija Srbije: Etički kodeks mora da prepozna pravo sudija na slobodu izražavanja
Beta pre 2 minutajoš 4 povezane