Povezane vesti
Mina Kostić na tragičan način izgubila sestru, zatekla je modru: "Tada sam prvi put poželela da se ubijem"
Telegraf pre 3 dana
Pevačica Mina Kostić nije imala lak život, a nedavno je govorila o porodičnoj tragediji koja joj je promenila život. Mina je izgubila sestru, od čega se nikada nije oporavila. - Nada se zvala moja sestra.. Imala je 13 godina. Što je najgore od svega… »
"Poželela sam da se ubijem" Mina Kostić o pokojnoj sestri i porodičnoj tragediji: Kada sam je videla modru...
Kurir pre 3 dana
Mina Kostić nedavno je otvorila dušu i govorila o svom detinjstvu, privatnom životu, ali i porodici. Pevačica je sa suzama u očima pričala i o porodičnoj tragediji koja je svima zauvek promenila živote. - Nada se zvala moja sestra.. Imala je 13 godina… »
Vesti dana »
"Pod tom pesmom je razaran Vukovar": Sraman napad hrvatskog izveštača zbog pesme "Marš na Drinu" u Areni
Kurir pre 6 minutajoš 6 povezanih
Poruka žene Nemanje Vica nasmejala sve u Areni: Na finalu Evropskog prvenstva u vaterpolu Jelena otkrila šta je njen san (Foto)
Blic pre 47 minutajoš 5 povezanih
Lokalizovan požar na Terazijama. Oglasio se MUP: Na terenu bilo čak 30 vatrogasaca-spasilaca, jedna osoba prevezena u bolnicu.
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Zvezdini stranci daju podršku vaterpolistima Srbije na finalu protiv Mađarske (FOTO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Zelenski: Dokument o američkim bezbednosnim garancijama 100 odsto spreman
Danas pre 4 satijoš 1 povezana