Povezane vesti
Ispovest Ilme Karahmet nakon razvoda: Smršala sam 20 kilograma, mislili su da sam bolesna
Svet & Skandal pre 1 dan
Pevačica Ilma Karahmet ispričala je da je uvek vodila računa o sebi i svom zdravlju, kao i fizičkom izgledu, ali desilo se nešto što ju je potpuno poremetilo. U pitanju je razvod braka, te je pevačica sa svojim bračnim partnerom veoma brzo stavila tačku… »
Pevačica posle razvoda smršala 20 kilograma, roditelji mislili da je bolesna: "Samo da neko sasluša i razume"
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Ilma Karahmet otvoreno je govorila o svojoj borbi sa viškom kilograma, otkrivši da je smršala 20 kilograma uz pomoć rigorozne dijete. Ovaj period života bio je posebno izazovan za nju, jer je nakon razvoda odlučila da maksimalno vodi računa o… »
Posle razvoda smršala 20 kg: Pevačica od roditelja krila da ima problem, a onda je sve isplivalo na videlo: "Mislili su da sam…
Blic pre 1 dan
Ilma nije htela sa svojima da deli probleme koje je imala isprva O svemu je kako tvrdi, progovorila zbog drugih devojaka koji imaju isti problem Pevačica Ilma Karahmet progovorila je o tome kakvu je jedno vreme imala borbu sa kilogramima, te je smršala… »
Vesti dana »
(Foto/video) Delegacija EP u Skupštini Srbije: S kim su se sastali evroparlamentarci i o čemu su pričali sa poslanicima
Newsmax Balkans pre 37 minutajoš 56 povezanih
Brnabić o poseti poseti evroparlamentaraca: Opozicija tražila od njih sankcije za Srbiju i izolaciju zemlje (video)
Blic pre 12 minutajoš 21 povezana
Decembarski računi za struju nekima višestruko veći, drugima sumnjivo niži – kako podneti žalbu EPS-u?
Rešetka pre 8 satijoš 9 povezanih
Opozicija iznela predloge pred evroparlamentarce: Usloviti povlačenje novca iz fondova i uvesti sankcije funkcionerima SNS
N1 Info pre 12 minutajoš 25 povezanih