Povezane vesti
"Možda sam bila super za klanicu ili mesaru" Zorica Erić brutalno o svom višku kilograma, evo šta kaže o komplimentima
Kurir pre 4 dana
Zorica Erić pobedila je u borbi sa kilogramima, te je svoju liniju dovela gotovo do savršenstva. Pevačica je sada na Instagramu dala sud o komentarima da je previše smršala. Naime, Zorica je na svom storiju otkrila šta misli o pohvalama na račun fizičkog… »
"Bila sam dobra za reklamu za mesaru i klanicu" Pevačica smršala do neprepoznatljivosti, pa objavom šokirala.
Telegraf pre 4 dana
Zorica Erić dovela je liniju do savršenstva, a sada se oglasila na Instagramu i obratila svima onima koji joj pričaju da je previše smršala. Pevačica je istakla da joj često govore da je "izgledala super kada je bila debela". - Ali kad mi kažu: "Ma ti si… »
"Gubila sam emociju prema deci i mužu" Pevačica bila u kandžama poroka, sad otkrila šta joj pričaju ljudi: "Ma, kako da ne"…
Blic pre 4 dana
Pevačica je postigla izuzetan fizički izgled, podržana sopstvenim naporima i promenama u načinu života. Nekadašnja pobednica takmičenja 'Nikad nije kasno' je prevazišla teškoće uzrokovane lošim navikama i pronašla harmoniju u životu. Pevačica Zorica Erić… »
Vesti dana »
Protesti prevoznika Zapadnog Balkana zbog EES sistema i ograničenja boravka u Šengenu
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 79 povezanih
Francuski list Poen: Američka ministarka za unutrašnju bezbednost Kristi Noem - ICE Barbika
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Zlato prešlo istorijski prag od 5.000 dolara usred neizvesnosti iz SAD
Radio sto plus pre 20 minutajoš 40 povezanih
Sneg već danas! Najnovija prognoza RHMZ: Nova tura padavina, ovde će sručiti čak 40 mm kiše, evo kada sve kreće
Blic pre 3 satajoš 32 povezane
Snežna oluja paralisala Ameriku: Najmanje 14 mrtvih, stotine hiljada bez struje
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih