Povezane vesti

"Možda sam bila super za klanicu ili mesaru" Zorica Erić brutalno o svom višku kilograma, evo šta kaže o komplimentima

"Možda sam bila super za klanicu ili mesaru" Zorica Erić brutalno o svom višku kilograma, evo šta kaže o komplimentima

Kurir pre 4 dana
Zorica Erić pobedila je u borbi sa kilogramima, te je svoju liniju dovela gotovo do savršenstva. Pevačica je sada na Instagramu dala sud o komentarima da je previše smršala. Naime, Zorica je na svom storiju otkrila šta misli o pohvalama na račun fizičkog… »
"Bila sam dobra za reklamu za mesaru i klanicu" Pevačica smršala do neprepoznatljivosti, pa objavom šokirala.

"Bila sam dobra za reklamu za mesaru i klanicu" Pevačica smršala do neprepoznatljivosti, pa objavom šokirala.

Telegraf pre 4 dana
Zorica Erić dovela je liniju do savršenstva, a sada se oglasila na Instagramu i obratila svima onima koji joj pričaju da je previše smršala. Pevačica je istakla da joj često govore da je "izgledala super kada je bila debela". - Ali kad mi kažu: "Ma ti si… »
"Gubila sam emociju prema deci i mužu" Pevačica bila u kandžama poroka, sad otkrila šta joj pričaju ljudi: "Ma, kako da ne"…

"Gubila sam emociju prema deci i mužu" Pevačica bila u kandžama poroka, sad otkrila šta joj pričaju ljudi: "Ma, kako da ne"…

Blic pre 4 dana
Pevačica je postigla izuzetan fizički izgled, podržana sopstvenim naporima i promenama u načinu života. Nekadašnja pobednica takmičenja 'Nikad nije kasno' je prevazišla teškoće uzrokovane lošim navikama i pronašla harmoniju u životu. Pevačica Zorica Erić… »

Vesti dana »