Povezane vesti
"Anđelo je hteo da bude intiman sa mnom" Milena Kačavenda šokirala, priznala da ima sve prepiske - oplela i mama Džehva: "Taj…
Blic pre 22 dana
Optužila je Anđela da joj je slao poruke sa eksplicitnim sadržajem dok se nalazila u Crnoj Gori. Anđelo Ranković je negirao optužbe, istakavši da je njihova komunikacija bila uzajamna. Milena Kačavenda ustala je za crnim stolom i iznela šokantne tvrdnje… »
Anđelo želeo intimne odnose sa Milenom Kačavendom?! Učesnica Elite raskrinkala Rankovića, usledio šok odgovor
Kurir pre 22 dana
Milena Kačavenda šokirala je javnost kada je za crnim stolom otkrila da je Anđelo Ranković želeo da ima intimne odnose sa njom. Kada je Milena započela priču o odnosu sa njim, Anđelo je odmah skočio. - E pošto sada ovako pričaš, ja nikada ne bih bio sa… »
"Hteo je da budemo intimni, slao mi je prostačke poruke" Kačavenda i Anđelo imali aferu?! Ona sve snimala
Telegraf pre 22 dana
Aktuelna učesnica "Elite", Milena Kačavenda, iznela je šok tvrdnje za crnim stolom. Milena tvrdi da joj je Anđelo Ranković slao poruke i da je želeo da bude intiman sa njom. - Ja nikada ne bih bio sa ženom koja može majka da mi bude, čisto da ti kažem… »
ŠOK: Milena Kačavenda otkrila kakve poruke joj je slao Anđelo!
Svet & Skandal pre 22 dana
Milena Kačavenda sinoć je šokirala gledaoce Elite kada je otkrila kakve poruke je dobijala od cimera iz rijalitija. Ona je rešila da raskrinka Anđela i jasno stavila svima do znanja da joj je Ranković slao poruke provokativnog karaktera. Ivan Vučićević –… »
Vesti dana »
Vučić: Savez Zagreba, Prištine i Tirane najveća pretnja Srbiji, brine me ćutanje zapadnih zvaničnika
Beta pre 49 minutajoš 28 povezanih
Kolona studenata stigla do Divaca: Večeras ih očekuje doček u Valjevu
Nedeljnik pre 3 satajoš 17 povezanih
Predsednik Crne Gore pitao Merca za Zapadni Balkan - dobio „utešni“ odgovor
Sputnik pre 1 satjoš 27 povezanih
"Bez trojanskog konja u EU" Kos: Novi ugovori o pristupanju da sadrže zaštitne mehanizme protiv nazadovanja
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih
Visoki svet tužilaštva bez većine, a rok ističe: Sudbina tužilaca za organizovani kriminal i dalje neizvesna (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih