Povezane vesti

"Anđelo je hteo da bude intiman sa mnom" Milena Kačavenda šokirala, priznala da ima sve prepiske - oplela i mama Džehva: "Taj…

"Anđelo je hteo da bude intiman sa mnom" Milena Kačavenda šokirala, priznala da ima sve prepiske - oplela i mama Džehva: "Taj…

Blic pre 16 sati
Optužila je Anđela da joj je slao poruke sa eksplicitnim sadržajem dok se nalazila u Crnoj Gori. Anđelo Ranković je negirao optužbe, istakavši da je njihova komunikacija bila uzajamna. Milena Kačavenda ustala je za crnim stolom i iznela šokantne tvrdnje… »
Anđelo želeo intimne odnose sa Milenom Kačavendom?! Učesnica Elite raskrinkala Rankovića, usledio šok odgovor

Anđelo želeo intimne odnose sa Milenom Kačavendom?! Učesnica Elite raskrinkala Rankovića, usledio šok odgovor

Kurir pre 15 sati
Milena Kačavenda šokirala je javnost kada je za crnim stolom otkrila da je Anđelo Ranković želeo da ima intimne odnose sa njom. Kada je Milena započela priču o odnosu sa njim, Anđelo je odmah skočio. - E pošto sada ovako pričaš, ja nikada ne bih bio sa… »
"Hteo je da budemo intimni, slao mi je prostačke poruke" Kačavenda i Anđelo imali aferu?! Ona sve snimala

"Hteo je da budemo intimni, slao mi je prostačke poruke" Kačavenda i Anđelo imali aferu?! Ona sve snimala

Telegraf pre 15 sati
Aktuelna učesnica "Elite", Milena Kačavenda, iznela je šok tvrdnje za crnim stolom. Milena tvrdi da joj je Anđelo Ranković slao poruke i da je želeo da bude intiman sa njom. - Ja nikada ne bih bio sa ženom koja može majka da mi bude, čisto da ti kažem… »
ŠOK: Milena Kačavenda otkrila kakve poruke joj je slao Anđelo!

ŠOK: Milena Kačavenda otkrila kakve poruke joj je slao Anđelo!

Svet & Skandal pre 18 sati
Milena Kačavenda sinoć je šokirala gledaoce Elite kada je otkrila kakve poruke je dobijala od cimera iz rijalitija. Ona je rešila da raskrinka Anđela i jasno stavila svima do znanja da joj je Ranković slao poruke provokativnog karaktera. Ivan Vučićević –… »

Vesti dana »