Povezane vesti
„Nije mi ostavljeno bogatstvo, pa da mogu da prodam dedovinu“: Otac Vuka Kostića je naš čuveni glumac koji je preminuo od…
Nova pre 11 sati
Vuk Kostić potiče iz glumačke porodice, a njegov otac Mihajlo Kostić Pljaka igrao je u nekim od najpoznatijih jugoslovenskih ostvarenja. Mihajlo Kostić je sa samo sedam godina ostao siroče, kada mu je preminula majka, a oca Nestora su prethodno odveli u… »
"Nisu mi ostavili bogatstvo, pa da prodam dedovinu!" Vuk Kostić otvoreno o porodici: "Brat i ja, u sobici..."
Telegraf pre 17 sati
Vuk Kostić izgradio je zavidnu glumačku karijeru i postao jedno od najprepoznatljivijih imena domaće glumačke scene, ali put do uspeha mu nije bio lak. Sin je legendarnog glumca Mihajla Kostića Pljake, koji je preminuo 2001. godine od leukemije, kada je… »
"Nisu mi ostavili veliko bogatstvo, pa da mogu da prodam dedovinu" Vuk Kostić otkrio nepoznate detalje o porodici: "Otac nije…
Blic pre 18 sati
Njegov otac Mihajlo preminuo je 2001. godine, ostavljajući dubok uticaj na njegova životna načela i vrednosti. Vuk je u svom detinjstvu živeo skromno sa bratom Nestorom u maloj sobi. Vuk Kostić izgradio je uspešnu glumačku karijeru u kojoj je igrao… »
Vesti dana »
„Moja žena to voli da priča deci, ali ja to odmah gasim“: Novak otkrio tajnu u porodici, ovo nikako ne dozvoljava
Nova pre 5 minutajoš 14 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Vitkof i Kušner u Moskvi; Sastanak predstavnika Ukrajine, Rusije i SAD u UAE
RTV pre 55 minutajoš 11 povezanih
Sabalenka se namučila sa Potapovom za četvrtu rundu Australijan opena
RTS pre 10 minutajoš 15 povezanih