Povezane vesti
"Zbog čega sam tolika svinja?" Edita Aradinović ovo uradila usred noći: Trudna otkrila kako provodi vreme, sve objavila na…
Blic 22.01.2026
Fanovi su oduševljeni njenim noćnim avanturama, poput spremanja palačinki Njena veza sa Nenadom Stevićem do nedavno se krila, a onda su se zajedno pojavili u javnosti Poznata pevačica Edita Aradinović, koja je u trećem mesecu trudnoće, podelila je sa… »
"Što sam tolika svinja?!" Edita sa svima podelila šta je muči, a tek je na početku trudnoće: "Nerviram se..."
Telegraf 22.01.2026
Edita Aradinović je trudna, kako smo pre nekoliko dana ekskluzivno objavili, a sada je sa svima podelila da sebi zamera to što ne može da odoli - hrani. Kao i mnogo trudnica, i Edita ima pojačan apetit, a posle nastupa koji je imala kod kuće se u sitne… »
Vesti dana »
Članica REM-a o preokretu oko monitoringa Informera: "Svi smo bili za, ali nešto se desilo između 10 i 12 sati, četiri člana su promenila mišljenje"
Nova pre 57 minutajoš 29 povezanih
Koliko biračkih mesta ima u Srbiji: Pogledajte tačan broj i pravila RIK-a
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 25 povezanih
Vremenska prognoza Marka Čubrila za početak oktobra: Nastavlja se dominacija anticiklona, poznat i datum zahlađenja
Dnevnik pre 1 satjoš 32 povezane
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 37 minutajoš 69 povezanih
Abolicijom montiranog postupka nećete dobiti još jedan politički poen
Ozon press pre 2 satajoš 36 povezanih