Povezane vesti

Stanija uzvraća udarac! Oglasila se nakon što ju je Asmin javno ponizio: "Degutantno je, nemam želudac..."

Stanija uzvraća udarac! Oglasila se nakon što ju je Asmin javno ponizio: "Degutantno je, nemam želudac..."

Telegraf pre 20 sati
Asmin Durdžić i Dača Virijević razgovarali su o Staniji Dobrojević i Maji Marinković. Tom prilikom, Asmin je na nikada suroviji način opleo po bivšoj devojci, rijaliti zvezdi Staniji Dobrojević. Sada se povodom Asminovog pokušaja da degradira bivšu… »
"Sposobna je jedino da se skine u tangice!" Asmin sramotno ponizio Staniju: "Nije to žena za ceo život..."

"Sposobna je jedino da se skine u tangice!" Asmin sramotno ponizio Staniju: "Nije to žena za ceo život..."

Telegraf pre 1 dan
Asmin Durdžić iznosi ponižavajuće i nimalo šmekerske stvari na temu veze sa Stanijom Dobrojević, pa je tako rekao i da je još na početku veze želeo da prekine, te da se pokajao što to nije učinio. - Obe su lepe i atraktivne, ali kada bi sele Maja i… »
"Sposobna je jedino da se skine u tangice i slika, nije žena za ceo život" Asmin nikad jače udario na Staniju: Hteo sam da je…

"Sposobna je jedino da se skine u tangice i slika, nije žena za ceo život" Asmin nikad jače udario na Staniju: Hteo sam da je…

Kurir pre 1 dan
Asmin Durdžić ponovo se prisetio odnosa sa Stanijom i u Eliti u razgovoru sa cimerima govorio o njihovom odnosu. Asmin je otkrio da je na početku veze želeo da prekine vezu sa njom i da se pokajao što to nije učinio. - Obe su lepe i atraktivne, ali kada… »
"Hteo sam odmah da je šutnem" Asmin ponizio Staniju, čeka se njena reakcija: "Jedino što zna je da se skine u tange"

"Hteo sam odmah da je šutnem" Asmin ponizio Staniju, čeka se njena reakcija: "Jedino što zna je da se skine u tange"

Blic pre 1 dan
On navodi da je imao nameru da prekinu vezu još na njenom početku zbog nesuglasica. Asmin komentariše Stanijine osobine Stanije i poredi ih sa drugim javnim ličnostima. Asmin Durdžić je na nikada suroviji način opleo po bivšoj devojci, rijaliti zvezdi… »

Vesti dana »