Povezane vesti

Fon Bekerat: Evropski poslanici ne dolaze da se susretnu sa ambasadorom EU

Fon Bekerat: Evropski poslanici ne dolaze da se susretnu sa ambasadorom EU

Danas pre 5 sati
„Dragi Kuriru, Srdačan pozdrav iz Brisela, gde prisustvujem regionalnoj Konferenciji ambasadora EU, koja je odavno planirana. Radi tačnosti: delegacija Evropskog parlamenta ne dolazi u Beograd kako bi se sastala sa ambasadorom EU – u rukama su mojih… »
Ambasador EU u Beogradu odgovorio na napade prorežimskih medija: Pozdravi iz Brisela, sa konferencije zakazane još davno

Ambasador EU u Beogradu odgovorio na napade prorežimskih medija: Pozdravi iz Brisela, sa konferencije zakazane još davno

Nova pre 7 sati
Ambasador Evropske unije u Beogradu Andreas fon Bekerat odgovorio je na navode prorežimskih medija da neće biti u Beogradu u trenutku posete Misije Evropskog parlamenta. „Vučić vam pobegao u Davos, a gde vam je Fon Bekerat? Piculu i ekipu u Srbiji neće… »
Fon Bekerat o naslovu u Kuriru: Ne dolaze evroparlamentarci da vide mene

Fon Bekerat o naslovu u Kuriru: Ne dolaze evroparlamentarci da vide mene

N1 Info pre 7 sati
Predsednik Delegacije EU u Beogradu Andreas fon Bekerat reagovao je na naslov objavljen u tabloidu Kurir, povodom dolaska delegacije Evropskog parlamenta, kako bi procenili trenutno stanje u Srbiji. Naslov Kurira glasi: "Vučić vam pobegao u Davos, a gde… »

Vesti dana »