Повезане вести
Гостовање владике Григорија на Н1: Јагањци увек на крају побеђују вукове, али тај крај треба дочекати
Н1 Инфо пре 9 сати
Ближњи нам је потребан и ми смо потребни њему, истиче владика Григорије Дурић за Н1. Потребно је, наводи, схватити да су сви људи потенцијално добри и никако се не угледати на оне који су починили зло. То је предуслов за… »
Владика Григорије за Н1: Јагањци увек на крају побеђују вукове, али тај крај треба дочекати
Н1 Инфо пре 14 сати
Ближњи нам је потребан и ми смо потребни њему, истиче владика Григорије Дурић за Н1. Потребно је, наводи, схватити да су сви људи потенцијално добри и никако се не угледати на оне који су починили зло. То је предуслов за… »
Владика Григорије за Н1: Јагањци увек на крају побеђују вукове, али тај крај треба дочекати
Нова пре 14 сати
Владика Григорије: Јагањци увек на крају побеђују вукове
Данас пре 14 сати
Вести дана »
Састанак представника Украјине, Русије и САД у УАЕ; Виткоф и Кушнер у Москви
РТС пре 10 минутајош 7 повезаних
Сабаленка после питања Телеграфа открила када жели да постане мајка: "Можда ме будете гледали као баку!"
Телеграф пре 30 минутајош 9 повезаних
Табела Лиге Европе: Звезда сада има шансу и за директан пласман у осмину финала
Данас пре 5 сатијош 5 повезаних