Povezane vesti
Gostovanje vladike Grigorija na N1: Jaganjci uvek na kraju pobeđuju vukove, ali taj kraj treba dočekati
N1 Info 22.01.2026
Bližnji nam je potreban i mi smo potrebni njemu, ističe vladika Grigorije Durić za N1. Potrebno je, navodi, shvatiti da su svi ljudi potencijalno dobri i nikako se ne ugledati na one koji su počinili zlo. To je preduslov za njegovo duboko uverenje da… »
Vladika Grigorije za N1: Jaganjci uvek na kraju pobeđuju vukove, ali taj kraj treba dočekati
N1 Info 22.01.2026
Bližnji nam je potreban i mi smo potrebni njemu, ističe vladika Grigorije Durić za N1. Potrebno je, navodi, shvatiti da su svi ljudi potencijalno dobri i nikako se ne ugledati na one koji su počinili zlo. To je preduslov za njegovo duboko uverenje da… »
Vladika Grigorije za N1: Jaganjci uvek na kraju pobeđuju vukove, ali taj kraj treba dočekati
Nova 22.01.2026
Vladika Grigorije: Jaganjci uvek na kraju pobeđuju vukove
Danas 22.01.2026
Vesti dana »
Samit EU traži otvaranje Ormuskog moreuza i prestanak napada na energetiku i vodosnabdevanje
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
Kako se u Kragujevcu pripremaju za miting SNS-a u Beogradu: Sve je isto k’o i ranije, ali i nije…
Danas pre 5 satijoš 1 povezana