Povezane vesti
Gostovanje vladike Grigorija na N1: Jaganjci uvek na kraju pobeđuju vukove, ali taj kraj treba dočekati
N1 Info pre 28 dana
Bližnji nam je potreban i mi smo potrebni njemu, ističe vladika Grigorije Durić za N1. Potrebno je, navodi, shvatiti da su svi ljudi potencijalno dobri i nikako se ne ugledati na one koji su počinili zlo. To je preduslov za njegovo duboko uverenje da… »
Vladika Grigorije za N1: Jaganjci uvek na kraju pobeđuju vukove, ali taj kraj treba dočekati
N1 Info pre 28 dana
Bližnji nam je potreban i mi smo potrebni njemu, ističe vladika Grigorije Durić za N1. Potrebno je, navodi, shvatiti da su svi ljudi potencijalno dobri i nikako se ne ugledati na one koji su počinili zlo. To je preduslov za njegovo duboko uverenje da… »
Vladika Grigorije za N1: Jaganjci uvek na kraju pobeđuju vukove, ali taj kraj treba dočekati
Nova pre 28 dana
Vladika Grigorije: Jaganjci uvek na kraju pobeđuju vukove
Danas pre 28 dana
Vesti dana »
Bivši britanski princ Endru pušten iz pritvora: U zatvoru proveo 12 sati, u toku istraga za zloupotrebu javnog položaja
Euronews pre 1 satjoš 33 povezane
Oglasilo se tužilaštvo zbog Čede Jovanovića: Uzete izjave učesnika nakon incidenta, evo šta sledi
Mondo pre 6 minutajoš 38 povezanih
Večeras blokada Ustaničke ulice zbog podmetanja požara u cvećaru na Konjarniku
Danas pre 8 satijoš 15 povezanih