Povezane vesti
Niš, moj grad: Dok statistika slavi, jug Srbije gladuje – Zahtevamo odgovornost i hitne izbore
Jugmedia 22.01.2026
Povodom najnovijih podataka o inflaciji koji potvrđuju drastičan pad životnog standarda, Niš, moj grad, organizacija koja okuplja 17 udruženja i grupa građana javno poručuje: frižideri građana na jugu zemlje su najbolji pokazatelj „uspeha“ aktuelne… »
Niš, moj grad: „Cene energenata i hrane divljaju, povećanja plata simbolična, zahtevamo vanredne izbore“
Južne vesti 22.01.2026
Dok vlast inflaciju od oko tri odsto proglašava uspehom, na jugu Srbije ona se meri praznim frižiderima, poručuju iz koalicije „Niš, moj grad“, upozoravajući da rast cena hrane i energenata gura građane u sve dublje siromaštvo. Zbog, kako tvrde… »
Niš, moj grad: Dok statistika slavi, jug Srbije gladuje – Zahtevamo odgovornost i hitne izbore!
Jug press 22.01.2026
NIŠ Povodom najnovijih podataka o inflaciji koji potvrđuju drastičan pad životnog standarda, Niš, moj grad, organizacija koja okuplja 17 udruženja i grupa građana javno poručuje: frižideri građana na jugu zemlje su najbolji pokazatelj “uspeha” aktuelne… »
„Niš, moj grad“: Rast cena najviše pogađa građane juga Srbije
Niške vesti 22.01.2026
U saopštenju se navodi da, iako nadležne institucije ističu da je inflacija oko tri odsto i „u okviru cilja“, građani juga Srbije, prema oceni ove organizacije, svakodnevno osećaju posledice rasta cena hrane, energenata i komunalnih usluga. Prema… »
Vesti dana »
Partizan posle tri nedelje ponovo u ABA ligi! Penjaroja najavio povratak u regionalno takmičenje: Mogu da budu nezgodan protivnik
Kurir pre 44 minutajoš 29 povezanih
"Spremni smo, prst nam je na okidaču" Turska razmatra da pošalje borbene avione na Kipar, Iran pokrenuo novi talas napada, gori Bliski istok
Blic pre 9 minutajoš 63 povezane
Jovanović: Do 2030. godine imaćemo dva nova data centra u Nišu i Novom Sadu
RTV pre 54 minutajoš 25 povezanih