Povezane vesti
Niš, moj grad: Dok statistika slavi, jug Srbije gladuje – Zahtevamo odgovornost i hitne izbore
Jugmedia pre 12 sati
Povodom najnovijih podataka o inflaciji koji potvrđuju drastičan pad životnog standarda, Niš, moj grad, organizacija koja okuplja 17 udruženja i grupa građana javno poručuje: frižideri građana na jugu zemlje su najbolji pokazatelj „uspeha“ aktuelne… »
Niš, moj grad: „Cene energenata i hrane divljaju, povećanja plata simbolična, zahtevamo vanredne izbore“
Južne vesti pre 13 sati
Dok vlast inflaciju od oko tri odsto proglašava uspehom, na jugu Srbije ona se meri praznim frižiderima, poručuju iz koalicije „Niš, moj grad“, upozoravajući da rast cena hrane i energenata gura građane u sve dublje siromaštvo. Zbog, kako tvrde… »
Niš, moj grad: Dok statistika slavi, jug Srbije gladuje – Zahtevamo odgovornost i hitne izbore!
Jug press pre 13 sati
NIŠ Povodom najnovijih podataka o inflaciji koji potvrđuju drastičan pad životnog standarda, Niš, moj grad, organizacija koja okuplja 17 udruženja i grupa građana javno poručuje: frižideri građana na jugu zemlje su najbolji pokazatelj “uspeha” aktuelne… »
„Niš, moj grad“: Rast cena najviše pogađa građane juga Srbije
Niške vesti pre 14 sati
U saopštenju se navodi da, iako nadležne institucije ističu da je inflacija oko tri odsto i „u okviru cilja“, građani juga Srbije, prema oceni ove organizacije, svakodnevno osećaju posledice rasta cena hrane, energenata i komunalnih usluga. Prema… »
Vesti dana »
(Foto, video) Putin se sastao sa Vitkofom i Kušnerom u Kremlju: Razgovori trajali skoro četiri sata, oglasio se i Tramp
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih
Savršen termin! Evo kada Novak Đoković igra treće kolo Australijan opena
Večernje novosti pre 8 minutajoš 4 povezane