Povezane vesti
Suđić: Beogradska filharmonija iznela je neistine o meni koje mogu stvoriti zabunu u javnosti
Nova 22.01.2026
U mojoj karijeri nema ničega što bi na bilo koji način moglo da me profesionalno i moralno diskredituje, kaže novopostavljeni čelni čovek Beogradske filharmonije, dirigent Bojan Suđić. Dirigent Bojan Suđić kog je Vlada Srbije na sednici, održanoj 16… »
Suđić odgovara na negodovanje Beogradske filharmonije
Politika 22.01.2026
Nadam da ću odoleti klevetama onih koji nemaju druge argumente osim – pizme i neistine. Spreman sam da odgovorim na svako pitanje članova ansambla, u internoj komunikaciji ili uz prisustvo medija, naveo je u saopštenju v.d. direktora BF. Maestro Bojan… »
Vesti dana »
Kecmanović doživeo veliki pad nakon osvojenog prvog seta: Boržeš posle preokreta upisao pobedu
Danas pre 50 minutajoš 36 povezanih
Uskoro nove cisterne sa vodom, još se ne zna da li će ponovo biti isključena voda
Ozon press pre 1 satjoš 62 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Pravo u centar pre 1 satjoš 22 povezane
Firma koja drži „divlju” prorežimsku televiziju dobila najviše para na niškom konkursu
Cenzolovka pre 1 satjoš 20 povezanih
Tepić: I tužilaštvo u Srbiji ima uvid u skaj prepisku kriminalaca ali ne reaguje
Danas pre 5 satijoš 16 povezanih