Povezane vesti
"Ne moram ni sa čim da se bavim, imam para k'o go***a." Naš reper živi u vili od milion: "Ostavio mi je otac."
Telegraf pre 2 dana
Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, živi u luksuznoj nekretnini u Žarkovu. Kako se priča, vila košta čak milion evra, a on se pohvalio i kako u životu ne mora ništa da radi jer je od oca nasledio veliko bogatstvo. - Imam para k'o g****a, ne… »
"Od oca sam nasledio pare, ne moram da radim" Naš reper ima luksuznu vilu, a malo ko zna da se pojavio u ovom rijalitiju
Blic pre 2 dana
Ističe da je uspešan i da nije odustao od muzike uprkos bogatstvu koje ima Vuk je dom sredio po svojoj meri, a prostorom dominiraju mermer i metal Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob (35), ima luksuznu vilu u Žarkovu koja košta oko milion evra… »
Vesti dana »
VIDEO Iva Jović (18) na nezapamćen način demolirala rivalku: Porušila sve rekorde u Melburnu, a onda usledila ova reakcija
Nova pre 2 satajoš 9 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 25. januar: Upozorenje na jaku košavu i ledenu kišu
Beta pre 7 satijoš 4 povezane
Danas sednica Vlade o pitanjima od strateškog značaja za Srbiju, prisustvovaće i Vučić
RTV pre 5 satijoš 2 povezane