Povezane vesti
Tajrik Džons progovorio o sukobu sa Grobarima: "Desile su se određene situacije..."
Telegraf pre 1 dan
Bivši košarkaš Partizana Tajrik Džons dao je intervju za Eurohoops, i tom prilikom poručio da između njega i navijača Partizana nema „zle krvi“ i istakao da je posvećen tome da bude najbolja verzija sebe u Olimpijakosu. On je govorio o periodu provedonom… »
Tajrik: Nemam loša osećanja prema navijačima Partizana
Sport klub pre 12 sati
Košarkaš Olimpijakosa Tajrik Džouns izjavio je da mu je reprezentativac Srbije i konkurent za minutažu na poziciji centra u redovima Pirejaca Nikola Milutinov naročito pomogao da se prilagodi na novu sredinu. Džouns je imao evroligaški debi za Pirejce u… »
Tajrik o "grobarima": "Desilo se ono što je moralo da se desi"
B92 pre 12 sati
Tajrik Džons uverava da između njega i navijača Partizana nema "zle krvi". Amerikanac se u januaru rastao sa crno-belima posle više od godinu dana koliko je proveo u Beogradu, da bi onda pojačao Olimpijakos. Džons se nije najbolje rastao sa navijačima… »
"Imam ljubav prema njima, ali desile su se određene situacije..." Tajrik Džons o Partizanu i grobarima
Večernje novosti pre 12 sati
Košarkaš Olimpijakosa Tajrik Džons osvrnuo se na period proveden u Partizanu u razgovoru za Eurohoops. FOTO: Partizan Mozzart Bet/Dragana Stjepanović „Imam ljubav prema navijačima koji su me tamo voleli. Ali desile su se određene situacije. Sada idem… »
Vesti dana »
Novak dobio vesti kojima se nadao! Stigle nove informacije sa Australijan opena - Đoković je prošao odlično!
Kurir pre 1 minutjoš 14 povezanih
Zelenski posle sastanka sa Trampom: "Završen dokument o bezbednosnim garancijama za Ukrajinu"
Telegraf pre 3 satajoš 11 povezanih
Neizvesno, ali Krunić i Danilina najbolje kad je najpotrebnije
Sport klub pre 35 minutajoš 15 povezanih