Povezane vesti

Orban žestoko odgovorio Zelenskom

Orban žestoko odgovorio Zelenskom

B92 pre 8 sati
Mađarska ne može da podrži ratne napore Ukrajine, ali će nastaviti da obezbeđuje struju, gorivo i humanitarnu pomoć ukrajinskim izbeglicama, napisao je premijer te zemlje Viktor Orban na Fejsbuku u odgovoru ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom… »
"Ja sam slobodan čovek, a vi očajan, ne možemo da se razumemo" Orban oštro reagovao na prozivke Zelenskog, pa poslao snažnu…

"Ja sam slobodan čovek, a vi očajan, ne možemo da se razumemo" Orban oštro reagovao na prozivke Zelenskog, pa poslao snažnu…

Kurir pre 9 sati
„Mađarski premijer Viktor Orban rekao je ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom da Mađarska ne može da pruži podršku vojnim naporima Ukrajine, ali je istakao da će i dalje pomagati ukrajinskom stanovništvu.“„Čini mi se da nećemo moći da se… »
"Čovek je u očajnoj situaciji, uprkos američkoj pomoći": Orban ne bira reči da ponizi Zelenskog

"Čovek je u očajnoj situaciji, uprkos američkoj pomoći": Orban ne bira reči da ponizi Zelenskog

Mondo pre 8 sati
Mađarski premijer Viktor Orban poručio je ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom da Mađarska ne može da podrži ukrajinske ratne napore, iako će, kako je naveo, nastaviti da pomaže ukrajinskom stanovništvu. "Čini mi se da se nećemo moći razumeti. Ja… »
Orban Zelenskom: Svako će dobiti ono što zaslužuje

Orban Zelenskom: Svako će dobiti ono što zaslužuje

Politika pre 9 sati
Orban je poručio Zelenskom da "laskanje" neće promeniti stav Mađarske. Mađarska ne može da podrži ratne napore Ukrajine, ali će nastaviti da obezbeđuje struju, gorivo i humanitarnu pomoć ukrajinskim izbeglicama, napisao je premijer te zemlje Viktor Orban… »
Orban javno odgovorio Zelenskom: Dragi Volodimire, izgleda da se nikada nećemo razumeti..."

Orban javno odgovorio Zelenskom: Dragi Volodimire, izgleda da se nikada nećemo razumeti..."

Telegraf pre 9 sati
Mađarska ne može da podrži ratne napore Ukrajine, ali će nastaviti da obezbeđuje struju, gorivo i humanitarnu pomoć ukrajinskim izbeglicama, napisao je premijer te zemlje Viktor Orban na Fejsbuku u javnom odgovoru ukrajinskom predsedniku Volodimiru… »
"Vi ste čovek u očajnom položaju" Orban uputio brutalnu poruku Zelenskom: Svako će dobiti ono što zaslužuje

"Vi ste čovek u očajnom položaju" Orban uputio brutalnu poruku Zelenskom: Svako će dobiti ono što zaslužuje

Večernje novosti pre 10 sati
MAĐARSKI premijer Viktor Orban uputio je poruku ukrajinskom predsedniku Vladimiru Zelenskom na društvenoj mreži Iks u kojoj navodi da mu se čini da "nećemo moći da dođemo do razumevanja". Foto: Profimedia - Ja sam slobodan čovek koji služi mađarskom… »

Vesti dana »