Povezane vesti
"Nudili su mi da odem iz Granda..." Dragana Katić nikad iskrenije o Saši Popoviću: Ako mi nisi pomogao, ne znači da si prestao…
Kurir pre 23 dana
Voditeljka Dragana Katić otkrila je zbog čega je uprkos brojnim ponudama odlučila da ostane u "Grandu" jako dugo, iako je imala brojne ponude. Dragana tvrdi da je sa pokojnim Sašom Popovićem uvek znala na čemu je, da nije odgovarao samo onima koji nisu… »
(Video) "Nudili su mi da odem iz Granda" Dragana Katić o Saši Popoviću, teškim trenucima i kolegama: Evo čega se zbog dece…
Blic pre 23 dana
Smatra da je do danas uspela da zaštiti svoj privatni život od očiju javnosti Dragana decenijama ima isti krug prijatelja, sa kojima deli i dobro i loše Voditeljka Dragana Katić, danas može da se pohvali višedecenijskom karijerom bez skandala, a za Blic… »
Vesti dana »
Francuski ministar tvrdi da je Putin spreman da koristi biološko oružje protiv svog naroda
Beta pre 3 satajoš 31 povezana
Održan protest u Valjevu povodom pola godine od policijske brutalnosti u tom gradu
Radio 021 pre 32 minutajoš 22 povezane
Umorni, ali ne odustaju: Mlekari i poljoprivrednici četvrti dan blokiraju Ibarsku magistralu
Nova ekonomija pre 5 satijoš 23 povezane
Prvi zimski olimpijski šampion u istoriji Južne Amerike: Samba na stazi u Italiji
Danas pre 3 satajoš 25 povezanih