Povezane vesti

"Nudili su mi da odem iz Granda..." Dragana Katić nikad iskrenije o Saši Popoviću: Ako mi nisi pomogao, ne znači da si prestao…

"Nudili su mi da odem iz Granda..." Dragana Katić nikad iskrenije o Saši Popoviću: Ako mi nisi pomogao, ne znači da si prestao…

Kurir pre 10 sati
Voditeljka Dragana Katić otkrila je zbog čega je uprkos brojnim ponudama odlučila da ostane u "Grandu" jako dugo, iako je imala brojne ponude. Dragana tvrdi da je sa pokojnim Sašom Popovićem uvek znala na čemu je, da nije odgovarao samo onima koji nisu… »
(Video) "Nudili su mi da odem iz Granda" Dragana Katić o Saši Popoviću, teškim trenucima i kolegama: Evo čega se zbog dece…

(Video) "Nudili su mi da odem iz Granda" Dragana Katić o Saši Popoviću, teškim trenucima i kolegama: Evo čega se zbog dece…

Blic pre 11 sati
Smatra da je do danas uspela da zaštiti svoj privatni život od očiju javnosti Dragana decenijama ima isti krug prijatelja, sa kojima deli i dobro i loše Voditeljka Dragana Katić, danas može da se pohvali višedecenijskom karijerom bez skandala, a za Blic… »

Vesti dana »