Povezane vesti

"Imam ljubavnicu i danas, 80 posto kolega imaju paralelne veze" Folker (74) zgranuo izjavom: "Imao sam 10 devojaka odjednom…

"Imam ljubavnicu i danas, 80 posto kolega imaju paralelne veze" Folker (74) zgranuo izjavom: "Imao sam 10 devojaka odjednom…

Blic pre 1 dan
Tvrdio je da većina njegovih kolega iz industrije ima paralelne veze tokom turneja. Njegov brak često je predmet spekulacija zbog pretežno odvojenog života. Kontroverzne izjave folkera Mileta Kitića ostavile su mnoge bez teksta. Pevač, koji je decenijama… »
"Imam ljubavnicu, 80 posto kolega imaju paralelne veze" Pevač zgranuo priznanjem, pa usledilo raskrinkavanje kolega: Mlad sam…

"Imam ljubavnicu, 80 posto kolega imaju paralelne veze" Pevač zgranuo priznanjem, pa usledilo raskrinkavanje kolega: Mlad sam…

Kurir pre 1 dan
Pevač Mile Kitić decenijama unazad je na vrhu estradnog neba što ga je naučilo da dobro zna da koketira sa kontraverzama, te su neke njegove kontroverzne izjave ostavile mnoge bez teksta. Pevač, koji je decenijama prisutan na estradnoj sceni, bez… »

Vesti dana »