Povezane vesti
"Imam ljubavnicu i danas, 80 posto kolega imaju paralelne veze" Folker (74) zgranuo izjavom: "Imao sam 10 devojaka odjednom…
Blic 22.01.2026
Tvrdio je da većina njegovih kolega iz industrije ima paralelne veze tokom turneja. Njegov brak često je predmet spekulacija zbog pretežno odvojenog života. Kontroverzne izjave folkera Mileta Kitića ostavile su mnoge bez teksta. Pevač, koji je decenijama… »
"Imam ljubavnicu, 80 posto kolega imaju paralelne veze" Pevač zgranuo priznanjem, pa usledilo raskrinkavanje kolega: Mlad sam…
Kurir 22.01.2026
Pevač Mile Kitić decenijama unazad je na vrhu estradnog neba što ga je naučilo da dobro zna da koketira sa kontraverzama, te su neke njegove kontroverzne izjave ostavile mnoge bez teksta. Pevač, koji je decenijama prisutan na estradnoj sceni, bez… »
Vesti dana »
Advokatica: Privedeni posle skupa na Slaviji upućeni na prekršajne postupke
Newsmax Balkans pre 11 satijoš 18 povezanih
Demonstracija sile ili bezbednosna procena: Da li je reakcija policije posle protesta na Slaviji bila srazmerna?
Insajder pre 3 satajoš 25 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Aksios: Iran načelno pristao da se reši uranijuma, Modžtaba potvrdio nacrt sporazuma
RTV pre 3 satajoš 44 povezane
Američki agenti ubili čoveka koji je pucao na čuvare Bele kuće, kada je Tramp bio u njoj
Beta pre 7 satijoš 28 povezanih