Povezane vesti

Veliko slavlje u Sekinom domu: Zbog ove emotivne scene, svima je rastopila srca: "Mama, ti si moja kraljica"

Veliko slavlje u Sekinom domu: Zbog ove emotivne scene, svima je rastopila srca: "Mama, ti si moja kraljica"

Telegraf pre 21 sat
U domu Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića danas je veliko slavlje. Naime, danas mali Jovan slavi 6. rođendan a ponosna Seka nije krila sreću pa su je preplavile emocije zbog čega je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila utiske… »
Veliko slavlje u domu Seke Aleksić i Veljka: Pevačica podelila emotivni snimak sa sinom Jovanom: "Mama, ti si moja kraljica"

Veliko slavlje u domu Seke Aleksić i Veljka: Pevačica podelila emotivni snimak sa sinom Jovanom: "Mama, ti si moja kraljica"

Blic pre 22 sata
Pevačica ističe koliko je važno negovati ljubav i pažnju unutar porodice. Naglasila je svoju posvećenost pružanju podrške suprugu Veljku u svakodnevnom životu. U domu Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića danas je veliko slavlje. Njihov mlađi… »
Morate čuti razgovor između Seke Aleksić i njenog sina! Da se čovek naježi od glave do pete, a povod je veliki

Morate čuti razgovor između Seke Aleksić i njenog sina! Da se čovek naježi od glave do pete, a povod je veliki

Kurir pre 22 sata
U domu Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića danas je veliko slavlje. Njihov mlađi sin Jovan danas slavi svoj 6. rođendan, a ponosna mama nije krila emocije koje je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Seka Aleksić objavila je… »

Vesti dana »