Povezane vesti

Tramp gori od besa nakon povratka iz Davosa: "Odabrali su Kinu, 'poješće' ih u roku od godinu dana"

Tramp gori od besa nakon povratka iz Davosa: "Odabrali su Kinu, 'poješće' ih u roku od godinu dana"

Mondo pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp se ne zaustavlja sa kritikama i političkim napadima na najbliže saveznike, ovog puta je "udario" na Kanadu zbog " Zlatne kupole" i Narodne Republike Kine. Prema njegovim tvrdnjama, Kanada se protivi tom predlogu i navodno… »
Tramp: Kanada je odabrala Kinu umesto “Zlatne kupole”

Tramp: Kanada je odabrala Kinu umesto “Zlatne kupole”

Vesti online pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp napisao je večeras na svojoj platformi “Istina” da je Kanada protiv izgradnje “Zlatne kupole” nad Grenlandom, iako bi ta kupola zaštitila i samu Kanadu. “Kanada je protiv izgradnje Zlatne kupole iznad Grenlanda, iako bi… »
Tramp: Kanada protiv sistema „Zlatne kupole“ nad Grenlandom

Tramp: Kanada protiv sistema „Zlatne kupole“ nad Grenlandom

Sputnik pre 22 dana
Predsednik SAD Donald Tramp saopštio je danas da se Kanada protivi izgradnji sistema protivraketne odbrane „Zlatna kupola“ iznad Grenlanda. „Kanada se protivi izgradnji Zlatne kupole iznad Grenlanda, iako bi Zlatna kupola zaštitila Kanadu“, napisao je… »
Tramp: Kanada protiv sistema Zlatne kupole nad Grenlandom

Tramp: Kanada protiv sistema Zlatne kupole nad Grenlandom

Euronews pre 22 dana
Predsednik SAD Donald Tramp saopštio je danas da se Kanada protivi izgradnji sistema protivraketne odbrane "Zlatna kupola" iznad Grenlanda. "Kanada se protivi izgradnji Zlatne kupole iznad Grenlanda, iako bi Zlatna kupola zaštitila Kanadu", napisao je… »
Tramp otkrio šta štiti Kanadu

Tramp otkrio šta štiti Kanadu

B92 pre 22 dana
Predsednik SAD Donald Tramp saopštio je da se Kanada protivi izgradnji sistema protivraketne odbrane "Zlatna kupola" iznad Grenlanda. "Kanada se protivi izgradnji Zlatne kupole iznad Grenlanda, iako bi Zlatna kupola zaštitila Kanadu", napisao je Tramp na… »
Uprkos zaštiti, Kanada protiv „Zlatne kupole” nad Grenlandom

Uprkos zaštiti, Kanada protiv „Zlatne kupole” nad Grenlandom

Politika pre 22 dana
Predsednik SAD Donald Tramp saopštio je danas da se Kanada protivi izgradnji sistema protivraketne odbrane „Zlatna kupola” iznad Grenlanda. „Kanada se protivi izgradnji Zlatne kupole iznad Grenlanda, iako bi Zlatna kupola zaštitila Kanadu”, napisao je… »
Kanada protiv Zlatne kupole Tramp: "Izabrali su Kinu koja bi ih pojela u roku od godinu dana"

Kanada protiv Zlatne kupole Tramp: "Izabrali su Kinu koja bi ih pojela u roku od godinu dana"

Večernje novosti pre 22 dana
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp saopštio je danas da se Kanada protivi izgradnji sistema protivraketne odbrane „Zlatna kupola“ iznad Grenlanda. Foto: Profimedia - Kanada se protivi izgradnji Zlatne kupole iznad Grenlanda, iako bi Zlatna kupola zaštitila… »
Potpisano! Tramp: "Hvala kineskom predsedniku"

Potpisano! Tramp: "Hvala kineskom predsedniku"

B92 pre 23 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je pomogao u spasavanju TikToka, i da će on ubuduće biti u vlasništvu grupe velikih američkih investitora nakon što su SAD i Kina potpisale sporazum. Tramp je istakao i da će TikTok ubuduće imati važnu ulogu u… »
Tramp se pohvalio da je spasio TikTok: "Sada će biti u vlasništvu grupe velikih američkih patriota"

Tramp se pohvalio da je spasio TikTok: "Sada će biti u vlasništvu grupe velikih američkih patriota"

Telegraf pre 23 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je pomogao u spasavanju platforme TikTok, navodeći da će ona ubuduće biti u vlasništvu grupe "velikih američkih patriota i investitora" i da će imati važnu ulogu u javnom prostoru. -… »
Ove kompanije sada poseduju američki "TikTok", Kina i SAD potpisale sporazum! Tramp: "Srećan sam što sam pomogao u spašavanju…

Ove kompanije sada poseduju američki "TikTok", Kina i SAD potpisale sporazum! Tramp: "Srećan sam što sam pomogao u spašavanju…

Blic pre 23 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je pomogao u spasavanju platforme "TikTok", navodeći da će ona ubuduće biti u vlasništvu grupe velikih američkih investitora i da će imati važnu ulogu u javnom prostoru. "Veoma sam srećan… »
Tramp: TikTok će biti u vlasništvu američkih investitora, hvala Si Đinpingu

Tramp: TikTok će biti u vlasništvu američkih investitora, hvala Si Đinpingu

Euronews pre 23 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je pomogao u spasavanju platforme TikTok, navodeći da će ona ubuduće biti u vlasništvu grupe velikih američkih investitora i da će imati važnu ulogu u javnom prostoru. "Veoma sam srećan… »

Vesti dana »