Povezane vesti

Crvena zvezda zadovoljna kako ide prodaja karata za Seltu: Prvi presek obećava da bi Marakana mogla da bude puna

Crvena zvezda zadovoljna kako ide prodaja karata za Seltu: Prvi presek obećava da bi Marakana mogla da bude puna

Kurir pre 22 dana
Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak 29. januara od 21.00 čas igraju protiv Selte odlučujuću utakmicu za plasman u osminu finala Lige Evrope. Crveno-beli nažalost ne zavise samo od sebe, već i od drugih rezultata, pa ako se sve poklopi, uz pobedu nad… »
Aston Vila, Roma i Zvezda ispred svih po formi U Ligi Evrope, crveno-beli se izdvajaju po jednom parametru

Aston Vila, Roma i Zvezda ispred svih po formi U Ligi Evrope, crveno-beli se izdvajaju po jednom parametru

Sportske.net pre 22 dana
Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su plasman u nokaut fazu Lige Evrope. Crveno-beli su u četvrtak savladali Malme u Švedskoj sa minimalnih 1:0 i na taj način došli do 13 bodova, a u poslednjem kolu očekuje ih duel sa španskom Seltom i šansa da se… »
“Najbolja Zvezdina utakmica poslednjih godina”

“Najbolja Zvezdina utakmica poslednjih godina”

Vesti online pre 22 dana
Odigrali smo sjajnu utakmicu, mislim da je ovo možda i naša najbolja evropska utakmica u poslednjih nekoliko godina, rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić posle pobede u Malmeu (1:0). Terzić nije krio oduševljenje. „Još jednom smo… »
Terzić oduševljen Zvezdinom igrom: Najbolja naša evropska utakmica u poslednjih nekoliko godina

Terzić oduševljen Zvezdinom igrom: Najbolja naša evropska utakmica u poslednjih nekoliko godina

Sputnik pre 22 dana
Odigrali smo sjajnu utakmicu, mislim da je ovo možda i naša najbolja evropska utakmica u poslednjih nekoliko godina, rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić posle pobede u Malmeu (1:0). Terzić nije krio oduševljenje. Sve čestitke našim… »
Terzić oduševljen: Potvrdili smo snagu Zvezde na evropskoj sceni

Terzić oduševljen: Potvrdili smo snagu Zvezde na evropskoj sceni

Dnevnik pre 22 dana
Generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić je sa ponosom sumirao utiske nakon trijumfa nad Malmeom i obezbeđenog evropskog proleća. ‍– Odigrali smo sjajnu utakmicu, mislim da je ovo možda i naša najbolja evropska utakmica u… »

Vesti dana »