Povezane vesti
“Najbolja Zvezdina utakmica poslednjih godina”
Vesti online pre 4 sati
Odigrali smo sjajnu utakmicu, mislim da je ovo možda i naša najbolja evropska utakmica u poslednjih nekoliko godina, rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić posle pobede u Malmeu (1:0). Terzić nije krio oduševljenje. „Još jednom smo… »
Terzić oduševljen Zvezdinom igrom: Najbolja naša evropska utakmica u poslednjih nekoliko godina
Sputnik pre 9 sati
Odigrali smo sjajnu utakmicu, mislim da je ovo možda i naša najbolja evropska utakmica u poslednjih nekoliko godina, rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić posle pobede u Malmeu (1:0). Terzić nije krio oduševljenje. Sve čestitke našim… »
Terzić oduševljen: Potvrdili smo snagu Zvezde na evropskoj sceni
Dnevnik pre 9 sati
Generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić je sa ponosom sumirao utiske nakon trijumfa nad Malmeom i obezbeđenog evropskog proleća. – Odigrali smo sjajnu utakmicu, mislim da je ovo možda i naša najbolja evropska utakmica u… »
Vesti dana »
Misija Evropskog parlamenta u Beogradu: Održani sastanci sa Kovač, predstavnicima opozicije i vlasti
NIN pre 1 satjoš 56 povezanih
Brnabić o sastanku evroparlamentaraca i opozicije: Koriste strance za dolazak na vlast
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Račun za struju vam je ogroman? Krivi su ovi „tihi potrošači“ kojih niste ni svesni
Danas pre 8 satijoš 9 povezanih