Povezane vesti

"Dao sam joj pasoš da bude legitimna, ja ću ga i uzeti!" Dejan Dragojević nikad gore o Dalili: "Kajem se..."

"Dao sam joj pasoš da bude legitimna, ja ću ga i uzeti!" Dejan Dragojević nikad gore o Dalili: "Kajem se..."

Telegraf pre 13 sati
Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević otvoreno je progovorio o svom braku sa Dalilom Dragojević, priznajući da se kaje zbog svojih postupaka i načina na koji ju je predstavljao u javnosti, ali i o pritisku koji je osećao dok je održavao sliku "idealnog… »
"Kajem se zbog braka sa Dalilom", Dejan Dragojević udario na bivšu ženu: Hteo sam da pokažem da nije animir dama...

"Kajem se zbog braka sa Dalilom", Dejan Dragojević udario na bivšu ženu: Hteo sam da pokažem da nije animir dama...

Kurir pre 13 sati
Dejan Dragojević godinama uživa u ljubavi sa Jovanom sa kojom planira zajedničku budućnost. Pobednik Zadruge 5 prisetio se bivšeg ljubavnog odnosa i braka sa Dalilom Dragojević koja ga je u rijalitiju javno prevarila. Dragojević je priznao da se pokajao… »
"Uzeću ti pasoš, pa ćeš opet biti ku*va": Pokajao se zbog braka s Dalilom, pa dao skandaloznu izjavu o bivšoj ženi

"Uzeću ti pasoš, pa ćeš opet biti ku*va": Pokajao se zbog braka s Dalilom, pa dao skandaloznu izjavu o bivšoj ženi

Mondo pre 12 sati
Pobednik "Zadruge 5" otkrio je da je njega i njegovu majku Biljanu tužila njegova bivša devojka Aleksandra Nikolić i da će morati da plati iznos od 400.000 dinara, a zatim javno priznao zašto se kaje zbog braka sa Dalilom. - Kajem se zbog braka sa… »
"Dao sam ti pasoš da budeš legitimna, ja ću ti taj pasoš i uzeti": Dejan Dragojević urnisao Dalilu, pa spomenuo Filipa Cara…

"Dao sam ti pasoš da budeš legitimna, ja ću ti taj pasoš i uzeti": Dejan Dragojević urnisao Dalilu, pa spomenuo Filipa Cara…

Blic pre 13 sati
Prema njegovim rečima, trud se ulagao da predstavi dalju sliku njihove veze. Izrazio je da veruje kako bi Dalila i Car obnovili svoju vezu kada bi se sreli u zajedničkom prostoru. Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević javno je priznao da se kaje zbog… »

Vesti dana »