Povezane vesti
"Dao sam joj pasoš da bude legitimna, ja ću ga i uzeti!" Dejan Dragojević nikad gore o Dalili: "Kajem se..."
Telegraf 23.01.2026
Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević otvoreno je progovorio o svom braku sa Dalilom Dragojević, priznajući da se kaje zbog svojih postupaka i načina na koji ju je predstavljao u javnosti, ali i o pritisku koji je osećao dok je održavao sliku "idealnog… »
"Kajem se zbog braka sa Dalilom", Dejan Dragojević udario na bivšu ženu: Hteo sam da pokažem da nije animir dama...
Kurir 23.01.2026
Dejan Dragojević godinama uživa u ljubavi sa Jovanom sa kojom planira zajedničku budućnost. Pobednik Zadruge 5 prisetio se bivšeg ljubavnog odnosa i braka sa Dalilom Dragojević koja ga je u rijalitiju javno prevarila. Dragojević je priznao da se pokajao… »
"Uzeću ti pasoš, pa ćeš opet biti ku*va": Pokajao se zbog braka s Dalilom, pa dao skandaloznu izjavu o bivšoj ženi
Mondo 23.01.2026
Pobednik "Zadruge 5" otkrio je da je njega i njegovu majku Biljanu tužila njegova bivša devojka Aleksandra Nikolić i da će morati da plati iznos od 400.000 dinara, a zatim javno priznao zašto se kaje zbog braka sa Dalilom. - Kajem se zbog braka sa… »
"Dao sam ti pasoš da budeš legitimna, ja ću ti taj pasoš i uzeti": Dejan Dragojević urnisao Dalilu, pa spomenuo Filipa Cara…
Blic 23.01.2026
Prema njegovim rečima, trud se ulagao da predstavi dalju sliku njihove veze. Izrazio je da veruje kako bi Dalila i Car obnovili svoju vezu kada bi se sreli u zajedničkom prostoru. Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević javno je priznao da se kaje zbog… »
Vesti dana »
Iran nastavio napade na Bliskom istoku, Izrael napao Teheran, Bejrut, položaje Hezbolaha
Beta pre 7 minutajoš 30 povezanih
U Libanu raseljeno oko 780.000 ljudi; Pali dronovi kod aerodroma u Dubaiju
RTS pre 7 minutajoš 44 povezane
VIDEO Novaka izbacili iz takta, ovako hladan nije bio nikad: Gađali ga lopticama, provocirali, a sudija nije hteo da reaguje
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih
Istorija: Čudesni Adebajo postigao 83 poena i prestigao Kobija
Vesti online pre 7 minutajoš 25 povezanih