Povezane vesti
'Sa 14 godina, majka me je naterala da se udam za odraslog muškarca'
BBC News pre 1 dan
Bez propisanog minimalnog uzrasta za venčanje na saveznoj nivou, mnoge države u SAD dozvoljavaju mlađima od 18 godina da se venčaju uz roditeljske ili sudske izuzetke. Patriša Lejn je odrasla u Eden Preriju, gradiću sa zelenim brdima i pogledom na reku… »
‘Sa 14 godina, majka me je naterala da se udam za odraslog muškarca’
Južne vesti pre 1 dan
Given to the BBC by Patricia Lane Patriša Lejn Patriša Lejn je odrasla u Eden Preriju, gradiću sa zelenim brdima i pogledom na reku na obodu Minesote, u Sjedinjenim Američkim Državama. Za mnoge, to je idilično mesto. Za nju, ono predstavlja detinjstvo… »
Radio 021 pre 1 dan
Bez propisanog minimalnog uzrasta za venčanje na saveznoj nivou, mnoge države u SAD dozvoljavaju mlađima od 18 godina da se venčaju uz roditeljske ili sudske izuzetke. Given to the BBC by Patricia Lane Patriša Lejn Patriša Lejn je odrasla u Eden Preriju… »
NIN pre 1 dan
Patriša Lejn je odrasla u Eden Preriju, gradiću sa zelenim brdima i pogledom na reku na obodu Minesote, u Sjedinjenim Američkim Državama. Za mnoge, to je idilično mesto. Za nju, ono predstavlja detinjstvo odsečeno od sveta. "Moj brat i ja smo bili… »
‘Sa 14 godina, majka me je naterala da se udam za odraslog muškarca’
Danas pre 1 dan
Patriša Lejn je odrasla u Eden Preriju, gradiću sa zelenim brdima i pogledom na reku na obodu Minesote, u Sjedinjenim Američkim Državama. Za mnoge, to je idilično mesto. Za nju, ono predstavlja detinjstvo odsečeno od sveta. „Moj brat i ja smo bili… »
Vesti dana »
Predstavnici univerziteta sa Prebiličem: Na delu osveta akademskoj zajednici
Nova pre 41 minutajoš 31 povezana
Vlada Srbije: Ukidaju se takse prilikom ulaska u NP Tara za vozila tablica UE i BB
Užice oglasna tabla pre 21 minutajoš 37 povezanih
(BLOG) „Zajedno uz studente“: Na Trgu Nikole Pašića zborovi, glumci, trkači i studenti, okupljanje u toku i u Pionirskom parku (FOTO)
Danas pre 26 minutajoš 23 povezane