Povezane vesti

'Sa 14 godina, majka me je naterala da se udam za odraslog muškarca'

BBC News pre 1 dan
Bez propisanog minimalnog uzrasta za venčanje na saveznoj nivou, mnoge države u SAD dozvoljavaju mlađima od 18 godina da se venčaju uz roditeljske ili sudske izuzetke. Patriša Lejn je odrasla u Eden Preriju, gradiću sa zelenim brdima i pogledom na reku… »
‘Sa 14 godina, majka me je naterala da se udam za odraslog muškarca’

Južne vesti pre 1 dan
Given to the BBC by Patricia Lane Patriša Lejn Patriša Lejn je odrasla u Eden Preriju, gradiću sa zelenim brdima i pogledom na reku na obodu Minesote, u Sjedinjenim Američkim Državama. Za mnoge, to je idilično mesto. Za nju, ono predstavlja detinjstvo… »

Radio 021 pre 1 dan
Bez propisanog minimalnog uzrasta za venčanje na saveznoj nivou, mnoge države u SAD dozvoljavaju mlađima od 18 godina da se venčaju uz roditeljske ili sudske izuzetke. Given to the BBC by Patricia Lane Patriša Lejn Patriša Lejn je odrasla u Eden Preriju… »

NIN pre 1 dan
Patriša Lejn je odrasla u Eden Preriju, gradiću sa zelenim brdima i pogledom na reku na obodu Minesote, u Sjedinjenim Američkim Državama. Za mnoge, to je idilično mesto. Za nju, ono predstavlja detinjstvo odsečeno od sveta. "Moj brat i ja smo bili… »

Danas pre 1 dan
Patriša Lejn je odrasla u Eden Preriju, gradiću sa zelenim brdima i pogledom na reku na obodu Minesote, u Sjedinjenim Američkim Državama. Za mnoge, to je idilično mesto. Za nju, ono predstavlja detinjstvo odsečeno od sveta. „Moj brat i ja smo bili… »

Vesti dana »