Povezane vesti
"Ušla sam u Mango i stavila stavila ruku u džep jakne na sniženju, kad ono...": Lana ostala šokirana kad je videla šta je…
Blic pre 27 dana
Ljudi koji kupuju polovnu garderobu ili tašne, često po džepovima nađu sve i svašta. Ali, jednoj Lani se desilo da je zavukla ruku u džep nove jakne i ostala šokirana onim što je izvadila! Na svašta se danas može naići u prodavnicama, ali ovo što je… »
Stavila ruku u džep jakne koju je probala i zgrozila se: Ovo je dno dna, pogledajte šta sam pronašla
Kurir pre 27 dana
Jedna Hrvatica objavila je na TikToku šta je pronašla u džepu jakne koju je probala u Mangu. - Je li se ovo vama ikad dogodilo? Meni, osim u Peeku, prošle nedelje u Mangu slična situacija. Pa zamislite da kupite nešto i nađu vam te zujalice u džepu… »
Žena u Mangu gurnula ruku u jaknu, pazite šta je izvukla: "Horor, dno dna"
Telegraf pre 27 dana
„Neprihvatljivo ponašanje“. U trgovinama širom Hrvatske danas se može naići na razne neprijatnosti, ali snimak objavljen na TikToku zgrozio je veliki broj korisnika, kako je i sama autorka videa otvoreno priznala. U video-snimku opisuje neugodno iskustvo… »
Vesti dana »
Pajić (Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana
Završena sednica Skupštine Vojvodine: Usvojeno svih 6 tačaka koje su bile na dnevnom redu
Newsmax Balkans pre 53 minutajoš 26 povezanih
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkciji
Radio sto plus pre 28 minutajoš 68 povezanih
Šire se blokade poljoprivrednika nakon neuspelih pregovora sa ministrom Glamočićem
Insajder pre 38 minutajoš 18 povezanih