Povezane vesti

"Ušla sam u Mango i stavila stavila ruku u džep jakne na sniženju, kad ono...": Lana ostala šokirana kad je videla šta je…

"Ušla sam u Mango i stavila stavila ruku u džep jakne na sniženju, kad ono...": Lana ostala šokirana kad je videla šta je…

Blic pre 3 dana
Ljudi koji kupuju polovnu garderobu ili tašne, često po džepovima nađu sve i svašta. Ali, jednoj Lani se desilo da je zavukla ruku u džep nove jakne i ostala šokirana onim što je izvadila! Na svašta se danas može naići u prodavnicama, ali ovo što je… »
Stavila ruku u džep jakne koju je probala i zgrozila se: Ovo je dno dna, pogledajte šta sam pronašla

Stavila ruku u džep jakne koju je probala i zgrozila se: Ovo je dno dna, pogledajte šta sam pronašla

Kurir pre 4 dana
Jedna Hrvatica objavila je na TikToku šta je pronašla u džepu jakne koju je probala u Mangu. - Je li se ovo vama ikad dogodilo? Meni, osim u Peeku, prošle nedelje u Mangu slična situacija. Pa zamislite da kupite nešto i nađu vam te zujalice u džepu… »
Žena u Mangu gurnula ruku u jaknu, pazite šta je izvukla: "Horor, dno dna"

Žena u Mangu gurnula ruku u jaknu, pazite šta je izvukla: "Horor, dno dna"

Telegraf pre 4 dana
„Neprihvatljivo ponašanje“. U trgovinama širom Hrvatske danas se može naići na razne neprijatnosti, ali snimak objavljen na TikToku zgrozio je veliki broj korisnika, kako je i sama autorka videa otvoreno priznala. U video-snimku opisuje neugodno iskustvo… »

Vesti dana »