Povezane vesti
"Ušla sam u Mango i stavila stavila ruku u džep jakne na sniženju, kad ono...": Lana ostala šokirana kad je videla šta je…
Blic 23.01.2026
Ljudi koji kupuju polovnu garderobu ili tašne, često po džepovima nađu sve i svašta. Ali, jednoj Lani se desilo da je zavukla ruku u džep nove jakne i ostala šokirana onim što je izvadila! Na svašta se danas može naići u prodavnicama, ali ovo što je… »
Stavila ruku u džep jakne koju je probala i zgrozila se: Ovo je dno dna, pogledajte šta sam pronašla
Kurir 23.01.2026
Jedna Hrvatica objavila je na TikToku šta je pronašla u džepu jakne koju je probala u Mangu. - Je li se ovo vama ikad dogodilo? Meni, osim u Peeku, prošle nedelje u Mangu slična situacija. Pa zamislite da kupite nešto i nađu vam te zujalice u džepu… »
Žena u Mangu gurnula ruku u jaknu, pazite šta je izvukla: "Horor, dno dna"
Telegraf 23.01.2026
„Neprihvatljivo ponašanje“. U trgovinama širom Hrvatske danas se može naići na razne neprijatnosti, ali snimak objavljen na TikToku zgrozio je veliki broj korisnika, kako je i sama autorka videa otvoreno priznala. U video-snimku opisuje neugodno iskustvo… »
Vesti dana »
Prajd 2026: 'Ima mesta za sve nas' - borba koja traje četvrt veka
BBC News pre 50 minutajoš 15 povezanih
Aleksić: Pobeda i formiranje buduće vlasti nemoguće bez opozicije, ovde su izbori kao građanski rat
N1 Info pre 59 minutajoš 4 povezane
Tramp potvrdio da njegovi izaslanici idu u Moskvu i Kijev sa planom okončanja rata
Nedeljnik pre 14 minutajoš 18 povezanih
Vatrena stihija na Suvoj planini! Požar se proširio ka Gadžinom Hanu, vatra zahvatila nekoliko objekata
Dnevnik pre 45 minutajoš 13 povezanih