Povezane vesti

Pavić uputio kritike EU parlamentarcima zbog prisustva Picule i Štira u delegaciji

Pavić uputio kritike EU parlamentarcima zbog prisustva Picule i Štira u delegaciji

Pravda pre 52 minuta
Na sastanku sa delegacijom spoljnopolitičkog odbora Evropskog parlamenta, zamenik šefa poslaničke grupe Mi snaga naroda Aleksandar Pavić iskoristio je danas priliku da istakne evroskepticizam pokreta kojem pripada. - Rekao sam da sam član u najmanju ruku… »
Pavić (Mi snaga naroda) uputio kritike EU parlamentarcima zbog prisustva Picule i Štira u delegaciji

Pavić (Mi snaga naroda) uputio kritike EU parlamentarcima zbog prisustva Picule i Štira u delegaciji

Danas pre 3 sata
Zamenik šefa poslaničke grupe „Mi snaga naroda“ u Skupštini Srbije Aleksandar Pavić je danas na sastanku sa delegacijom spoljnopolitičkog odbora Evropskog parlamenta istakao evroskepticizam pokreta kojem pripada.Pavić je u saopštenju napisao da je… »
Aleksandar Pavić na sastanku sa evroposlanicima kritikovao Piculu i Štira: Pojačaće anti-EU raspoloženje u Srbiji

Aleksandar Pavić na sastanku sa evroposlanicima kritikovao Piculu i Štira: Pojačaće anti-EU raspoloženje u Srbiji

Insajder pre 3 sata
Zamenik šefa poslaničke grupe "Mi snaga naroda" u Skupštini Srbije Aleksandar Pavić je danas na sastanku sa delegacijom spoljnopolitičkog odbora Evropskog parlamenta istakao evroskepticizam pokreta kojem pripada. Pavić je u saopštenju napisao da je… »

Beta pre 4 sati
Zamenik šefa poslaničke grupe "Mi snaga naroda" u Skupštini Srbije Aleksandar Pavić je danas na sastanku sa delegacijom spoljnopolitičkog odbora Evropskog parlamenta istakao evroskepticizam pokreta kojem pripada . Pavić je u saopštenju napisao da je… »

Serbian News Media pre 4 sati
Pavić je u saopštenju napisao da je sagovornicima rekao da je član „u najmanju ruku evroskeptičnog pokreta i da anti EU raspoloženje u Srbiji raste“. Prema njegovim rečima, do toga dolazi, između ostalog, zato što se od Srbije traži da „uvodi sankcije… »

Radio sto plus pre 3 sata
Pavić je u saopštenju napisao da je sagovornicima rekao da je član “u najmanju ruku evroskeptičnog pokreta i da anti EU raspoloženje u Srbiji raste”. Prema njegovim rečima, do toga dolazi, između ostalog, zato što se od Srbije traži da “uvodi sankcije… »

Vesti dana »