Povezane vesti
"Bila je na psihijatrijskom lečenju": Oglasio se Aleksandar Požgaj nakon tvrdnji da ga je bivša prijavila policiji
Mondo pre 7 sati
Bivši učesnik rijalitija Aleksandar Požgaj oglasio se povodom navoda da ga je njegova nekadašnja partnerka Bojana Knežević prijavila policiji. Njihov odnos poslednjih dana ne silazi sa naslovnih strana, a Požgaj ističe da prolazi kroz izuzetno težak… »
„Bila je na psihijatrijskom lečenju!“ Oglasio se Požgaj, tvrdi da je zbog bivše prošao pakao
Kurir pre 8 sati
Bivši rijaliti igrač Aleksandar Požgaj oglasio se nakon što ga je bivša devojka Bojana Knežević navodno prijavila policiji. O njihovom odnosu danas bruje mediji, a Požgaj tvrdi je poslednjih dana navodno prošao kroz "pakao" zbog nje. - Ja kao muškarac i… »
"Bila je na psihijatrijskom lečenju!" Oglasio se Požgaj, tvrdi da je zbog bivše prošao pakao: "Ja sam čist!"
Telegraf pre 8 sati
Bivši rijaliti igrač, Aleksandar Požgaj, oglasio se nakon što ga je bivša devojka Bojana Knežević navodno prijavila policiji. O njihovom odnosu danas bruje mediji, a Požgaj tvrdi je poslednjih dana navodno prošao kroz "pakao" zbog nje. - Ja kao muškarac… »
"Bila je na psihijatrijskom lečenju, prošao sam kroz pakao" – prvo oglašavanje Aleksandra Požgaja nakon što ga je bivša…
Blic pre 9 sati
Požgaj je odbacio optužbe i tvrdio da je odnos okončan zbog neslaganja i psiholoških problema bivše partnerke. Knežević je javno iznela optužbe protiv Požgaja, uključujući manipulaciju i finansijsko iskorišćavanje. Aleksandar Požgaj se oglasio na svom… »
Vesti dana »
Misija Evropskog parlamenta u Beogradu: Održani sastanci sa Kovač, predstavnicima opozicije i vlasti
NIN pre 5 satijoš 56 povezanih
Đedović Handanović: Razgovori o NIS-u bili teški, nismo izašli u susret svim zahtevima MOL-a
Pravda pre 58 minutajoš 43 povezane
Račun za struju vam je ogroman? Krivi su ovi „tihi potrošači“ kojih niste ni svesni
Danas pre 12 satijoš 9 povezanih
Oglasio se NIS: Posebnom licencom omogućen nesmetan rad, rafinerijska prerada i uvoz sirove nafte
Euronews pre 53 minutajoš 56 povezanih