Povezane vesti

"Bila je na psihijatrijskom lečenju": Oglasio se Aleksandar Požgaj nakon tvrdnji da ga je bivša prijavila policiji

"Bila je na psihijatrijskom lečenju": Oglasio se Aleksandar Požgaj nakon tvrdnji da ga je bivša prijavila policiji

Mondo pre 7 sati
Bivši učesnik rijalitija Aleksandar Požgaj oglasio se povodom navoda da ga je njegova nekadašnja partnerka Bojana Knežević prijavila policiji. Njihov odnos poslednjih dana ne silazi sa naslovnih strana, a Požgaj ističe da prolazi kroz izuzetno težak… »
„Bila je na psihijatrijskom lečenju!“ Oglasio se Požgaj, tvrdi da je zbog bivše prošao pakao

„Bila je na psihijatrijskom lečenju!“ Oglasio se Požgaj, tvrdi da je zbog bivše prošao pakao

Kurir pre 8 sati
Bivši rijaliti igrač Aleksandar Požgaj oglasio se nakon što ga je bivša devojka Bojana Knežević navodno prijavila policiji. O njihovom odnosu danas bruje mediji, a Požgaj tvrdi je poslednjih dana navodno prošao kroz "pakao" zbog nje. - Ja kao muškarac i… »
"Bila je na psihijatrijskom lečenju!" Oglasio se Požgaj, tvrdi da je zbog bivše prošao pakao: "Ja sam čist!"

"Bila je na psihijatrijskom lečenju!" Oglasio se Požgaj, tvrdi da je zbog bivše prošao pakao: "Ja sam čist!"

Telegraf pre 8 sati
Bivši rijaliti igrač, Aleksandar Požgaj, oglasio se nakon što ga je bivša devojka Bojana Knežević navodno prijavila policiji. O njihovom odnosu danas bruje mediji, a Požgaj tvrdi je poslednjih dana navodno prošao kroz "pakao" zbog nje. - Ja kao muškarac… »
"Bila je na psihijatrijskom lečenju, prošao sam kroz pakao" – prvo oglašavanje Aleksandra Požgaja nakon što ga je bivša…

"Bila je na psihijatrijskom lečenju, prošao sam kroz pakao" – prvo oglašavanje Aleksandra Požgaja nakon što ga je bivša…

Blic pre 9 sati
Požgaj je odbacio optužbe i tvrdio da je odnos okončan zbog neslaganja i psiholoških problema bivše partnerke. Knežević je javno iznela optužbe protiv Požgaja, uključujući manipulaciju i finansijsko iskorišćavanje. Aleksandar Požgaj se oglasio na svom… »

Vesti dana »