Povezane vesti
"Bila je na psihijatrijskom lečenju": Oglasio se Aleksandar Požgaj nakon tvrdnji da ga je bivša prijavila policiji
Mondo 23.01.2026
Bivši učesnik rijalitija Aleksandar Požgaj oglasio se povodom navoda da ga je njegova nekadašnja partnerka Bojana Knežević prijavila policiji. Njihov odnos poslednjih dana ne silazi sa naslovnih strana, a Požgaj ističe da prolazi kroz izuzetno težak… »
„Bila je na psihijatrijskom lečenju!“ Oglasio se Požgaj, tvrdi da je zbog bivše prošao pakao
Kurir 23.01.2026
Bivši rijaliti igrač Aleksandar Požgaj oglasio se nakon što ga je bivša devojka Bojana Knežević navodno prijavila policiji. O njihovom odnosu danas bruje mediji, a Požgaj tvrdi je poslednjih dana navodno prošao kroz "pakao" zbog nje. - Ja kao muškarac i… »
"Bila je na psihijatrijskom lečenju!" Oglasio se Požgaj, tvrdi da je zbog bivše prošao pakao: "Ja sam čist!"
Telegraf 23.01.2026
Bivši rijaliti igrač, Aleksandar Požgaj, oglasio se nakon što ga je bivša devojka Bojana Knežević navodno prijavila policiji. O njihovom odnosu danas bruje mediji, a Požgaj tvrdi je poslednjih dana navodno prošao kroz "pakao" zbog nje. - Ja kao muškarac… »
"Bila je na psihijatrijskom lečenju, prošao sam kroz pakao" – prvo oglašavanje Aleksandra Požgaja nakon što ga je bivša…
Blic 23.01.2026
Požgaj je odbacio optužbe i tvrdio da je odnos okončan zbog neslaganja i psiholoških problema bivše partnerke. Knežević je javno iznela optužbe protiv Požgaja, uključujući manipulaciju i finansijsko iskorišćavanje. Aleksandar Požgaj se oglasio na svom… »
Vesti dana »
Navršavaju se 22 godine od pogroma nad Srbima na Kosovu i Metohiji
Telegraf pre 25 minutajoš 7 povezanih
Pretežno oblačno, mestimično s kišom, na planinama sa snegom, do 15 stepeni
RTV pre 30 minutajoš 6 povezanih
Crna Gora danas privremeno zatvara pregovaračko poglavlje 21 o pristupanju EU
Kurir pre 40 minutajoš 1 povezana
"Nećemo uvesti nijedan molekul iz Rusije" Evropski komesar za energetiku oštro: "Evropa ne sme da doprinosi finansiranju brutalnog i ilegalnog rata"
Blic pre 45 minutajoš 2 povezane
Ormuski moreuz test za NATO savez; Iran: Nastavljamo rat koji su hteli SAD i Izrael
RTS pre 45 minutajoš 1 povezana