Povezane vesti

Otvoreno pismo Bojana Suđića Beogradskoj filharmoniji: Čitav život sam posvetio muzici, politikom se ne bavim

Otvoreno pismo Bojana Suđića Beogradskoj filharmoniji: Čitav život sam posvetio muzici, politikom se ne bavim

Blic pre 22 dana
Beogradska filharmonija izrazila neslaganje s imenovanjem Bojana Suđića na mesto v.d. direktora. Suđić tvrdi da je njegovo imenovanje u korist poboljšanja funkcionisanja institucije. Nakon što je Beogradska filharmonija saopštila da se protivi odluci da… »
Bojan Suđić poslao pismo članovima Beogradske filharmonije: Ne bavim se politikom

Bojan Suđić poslao pismo članovima Beogradske filharmonije: Ne bavim se politikom

Nova pre 22 dana
Novopostavljeni vršilac dužnosti direktora Beogradske filharmonije, dirigent Bojan Suđić, obratio se kolektivu Filharmonije otvorenim pismom u kojem navodi da je prihvatio poziv Ministarstva kulture da preuzme upravljanje kako bi pomogao boljem… »
Otvoreno pismo članovima Beogradske filharmonije

Otvoreno pismo članovima Beogradske filharmonije

Politika pre 22 dana
Povodom negodovanja Beogradske filharmonije na njegovo postavljenje za v.d. direktora ovog orkestra, Bojan Suđić se njegovim članovima obratio otvorenim pismom koje objavljujemo u integralnoj verziji. Poštovane kolege, Na poziv Ministarstva kulture, kao… »
Bojan Suđić se obratio članovima Filharmonije: Život sam posvetio muzici, politikom se ne bavim

Bojan Suđić se obratio članovima Filharmonije: Život sam posvetio muzici, politikom se ne bavim

N1 Info pre 22 dana
Novopostavljeni vršilac dužnosti direktora Beogradske filharmonije, dirigent Bojan Suđić, obratio se kolektivu Filharmonije otvorenim pismom u kojem navodi da je prihvatio poziv Ministarstva kulture da preuzme upravljanje kako bi pomogao boljem… »

Vesti dana »