Povezane vesti

Otvoreno pismo Bojana Suđića Beogradskoj filharmoniji: Čitav život sam posvetio muzici, politikom se ne bavim

Otvoreno pismo Bojana Suđića Beogradskoj filharmoniji: Čitav život sam posvetio muzici, politikom se ne bavim

Blic pre 1 dan
Beogradska filharmonija izrazila neslaganje s imenovanjem Bojana Suđića na mesto v.d. direktora. Suđić tvrdi da je njegovo imenovanje u korist poboljšanja funkcionisanja institucije. Nakon što je Beogradska filharmonija saopštila da se protivi odluci da… »
Bojan Suđić poslao pismo članovima Beogradske filharmonije: Ne bavim se politikom

Bojan Suđić poslao pismo članovima Beogradske filharmonije: Ne bavim se politikom

Nova pre 1 dan
Novopostavljeni vršilac dužnosti direktora Beogradske filharmonije, dirigent Bojan Suđić, obratio se kolektivu Filharmonije otvorenim pismom u kojem navodi da je prihvatio poziv Ministarstva kulture da preuzme upravljanje kako bi pomogao boljem… »
Otvoreno pismo članovima Beogradske filharmonije

Otvoreno pismo članovima Beogradske filharmonije

Politika pre 1 dan
Povodom negodovanja Beogradske filharmonije na njegovo postavljenje za v.d. direktora ovog orkestra, Bojan Suđić se njegovim članovima obratio otvorenim pismom koje objavljujemo u integralnoj verziji. Poštovane kolege, Na poziv Ministarstva kulture, kao… »
Bojan Suđić se obratio članovima Filharmonije: Život sam posvetio muzici, politikom se ne bavim

Bojan Suđić se obratio članovima Filharmonije: Život sam posvetio muzici, politikom se ne bavim

N1 Info pre 1 dan
Novopostavljeni vršilac dužnosti direktora Beogradske filharmonije, dirigent Bojan Suđić, obratio se kolektivu Filharmonije otvorenim pismom u kojem navodi da je prihvatio poziv Ministarstva kulture da preuzme upravljanje kako bi pomogao boljem… »

Vesti dana »