Povezane vesti

Bivši igrač crno-belih žali Marinkovića, ali i zove fanove: „Voleo bih da navijači nastave da bodre Partizan kao što su ga…

Bivši igrač crno-belih žali Marinkovića, ali i zove fanove: „Voleo bih da navijači nastave da bodre Partizan kao što su ga…

Danas pre 20 sati
Srpski košarkaš Danilo Anđušić je komentarisao situaciju u Partizanu. – Jako mi je krivo što se Partizan nalazi u ovoj situaciji. Napominjao sam mnogo puta, da bih voleo da navijači nastave da bodre Partizan kao što su ga bodrili do ove situacije, da… »
"Žao mi je Vanje Marinkovića": Anđušić shvata kroz šta prolazi u Partizanovom haosu

"Žao mi je Vanje Marinkovića": Anđušić shvata kroz šta prolazi u Partizanovom haosu

Mondo pre 22 sata
Bivši košarkaš Partizana Danilo Anđušić nije oduševljen situacijom u klubu u kojem je ostavio veliki trag. Iako je pre dve godine napustio Humsku i dalje pomno prati dešavanja u bivšem klubu, pa je i prokomentarisao situaciju u kojoj se ekipa nalazi, a… »
Anđušić blista u Grčkoj, žao mu Partizana i Vanje Marinkovića: „Najmanja je njegova greška…“

Anđušić blista u Grčkoj, žao mu Partizana i Vanje Marinkovića: „Najmanja je njegova greška…“

Nova pre 23 sata
Danilo Anđušić, bivši košarkaš Partizana, pričao je o veoma neugodnoj situaciji u kojoj se nalazi njegov nekadašnji klub. Srpski bek sada nastupa za Aris, a u poslednje vreme blista na terenu. Protiv Šlonska je upisao 26 poena i šest asistencija, a u… »
"Žao mi je Vanje Marinkovića"

"Žao mi je Vanje Marinkovića"

B92 pre 24 sata
Srpski košarkaš Danilo Anđušić je komentarisao situaciju u Partizanu. Danilo Anđušić igra jednu od zapaženijih sezona u dresu solunskog Arisa, a dobre partije potvrđuje i na evropskoj sceni. U meču Evrokupa protiv poljskog Šlaska bio je najefikasniji… »
Vanja je najmanje kriv, pa on se vratio na vrhuncu karijere da pomogne: Anđušić se saoseća sa stanjem u voljenom klubu!

Vanja je najmanje kriv, pa on se vratio na vrhuncu karijere da pomogne: Anđušić se saoseća sa stanjem u voljenom klubu!

Hot sport pre 1 dan
Evo šta je rekao veliki Partizanovac! Danilo Anđušić oglasio se povodom aktuelnih dešavanja u Partizanu i jasno poručio za Meridan Sport da ga duboko pogađa stanje u kojem se klub trenutno nalazi. Istakao je da je više puta apelovao da navijači nastave… »
Anđušić: Žao mi je Vanje Marinkovića…

Anđušić: Žao mi je Vanje Marinkovića…

Sport klub pre 1 dan
Danilo Anđušić, reprezentativac Srbije, igra veoma dobro u dresu solunskog Arisa. U Evrokupu je protiv Slaska ubacio 26 poena, ali – sasvim očekivano – prati dešavanja u Partizanu. U pitanju je tim u kojem je igrao u tri navrata i gde je bio zamenik… »

Vesti dana »