Povezane vesti
Bivši igrač crno-belih žali Marinkovića, ali i zove fanove: „Voleo bih da navijači nastave da bodre Partizan kao što su ga…
Danas pre 20 sati
Srpski košarkaš Danilo Anđušić je komentarisao situaciju u Partizanu. – Jako mi je krivo što se Partizan nalazi u ovoj situaciji. Napominjao sam mnogo puta, da bih voleo da navijači nastave da bodre Partizan kao što su ga bodrili do ove situacije, da… »
"Žao mi je Vanje Marinkovića": Anđušić shvata kroz šta prolazi u Partizanovom haosu
Mondo pre 22 sata
Bivši košarkaš Partizana Danilo Anđušić nije oduševljen situacijom u klubu u kojem je ostavio veliki trag. Iako je pre dve godine napustio Humsku i dalje pomno prati dešavanja u bivšem klubu, pa je i prokomentarisao situaciju u kojoj se ekipa nalazi, a… »
Anđušić blista u Grčkoj, žao mu Partizana i Vanje Marinkovića: „Najmanja je njegova greška…“
Nova pre 23 sata
Danilo Anđušić, bivši košarkaš Partizana, pričao je o veoma neugodnoj situaciji u kojoj se nalazi njegov nekadašnji klub. Srpski bek sada nastupa za Aris, a u poslednje vreme blista na terenu. Protiv Šlonska je upisao 26 poena i šest asistencija, a u… »
"Žao mi je Vanje Marinkovića"
B92 pre 24 sata
Srpski košarkaš Danilo Anđušić je komentarisao situaciju u Partizanu. Danilo Anđušić igra jednu od zapaženijih sezona u dresu solunskog Arisa, a dobre partije potvrđuje i na evropskoj sceni. U meču Evrokupa protiv poljskog Šlaska bio je najefikasniji… »
Vanja je najmanje kriv, pa on se vratio na vrhuncu karijere da pomogne: Anđušić se saoseća sa stanjem u voljenom klubu!
Hot sport pre 1 dan
Evo šta je rekao veliki Partizanovac! Danilo Anđušić oglasio se povodom aktuelnih dešavanja u Partizanu i jasno poručio za Meridan Sport da ga duboko pogađa stanje u kojem se klub trenutno nalazi. Istakao je da je više puta apelovao da navijači nastave… »
Anđušić: Žao mi je Vanje Marinkovića…
Sport klub pre 1 dan
Danilo Anđušić, reprezentativac Srbije, igra veoma dobro u dresu solunskog Arisa. U Evrokupu je protiv Slaska ubacio 26 poena, ali – sasvim očekivano – prati dešavanja u Partizanu. U pitanju je tim u kojem je igrao u tri navrata i gde je bio zamenik… »
Vesti dana »
Brnabić: „Vladimir Prebilič razgovarao sa ljudima koji su planirali vojni puč u Srbiji“
Serbian News Media pre 1 satjoš 31 povezana
Premijeri Srbije i Republike Srpske potpisali sporazum za rekonstrukciju pruge
Biznis.rs pre 6 minutajoš 37 povezanih
„Imao je sreće, veoma mnogo sreće…“: Nekada prva na svetu prokomentarisala Novakov potez koji ga je mogao mnogo koštati
Danas pre 26 minutajoš 86 povezanih
Akcija Zajedno za studente na Trgu Nikole Pašića, pristalice vlasti se okupile u Pionirskom parku (FOTO)
Insajder pre 26 minutajoš 23 povezane