Povezane vesti

Saldanja pričao sa Ljajićem o povratku u Partizan

Saldanja pričao sa Ljajićem o povratku u Partizan

Danas pre 1 dan
Partizan je odlazak Jovana Miloševića rešio dolaskom Sebastijana Poltera iz Braunšvajga, ali navijači crno-belih bi svakako želeli da vide Brazilca Mateusa Saldanju opet u kkubu. Saldanja je otkrio da postoje (male) šanse da se to dogodi. – Razgovarao… »
"Grobari" u transu: Saldanja razgovarao sa Partizanom oko povratka u Humsku

"Grobari" u transu: Saldanja razgovarao sa Partizanom oko povratka u Humsku

Večernje novosti pre 1 dan
Jedan od najboljih stranaca u ekipi Partizana u poslednjih nekoliko godina, Mateus Saldanja, neko je koga bi navijači "parnog valjka" ponovo hteli da gledaju u crno-belom dresu. FOTO: FK Partizan Pojavila se informacija prethodnih dana da je Partizan… »
Saldanja o povratku u Partizan: "Moja želja je bila da nikad ne odlazim"

Saldanja o povratku u Partizan: "Moja želja je bila da nikad ne odlazim"

Sportske.net pre 1 dan
Deficit u napadu Partizana nakon odlaska Jovana Miloševića rešen je dolaskom Sebastijana Poltera iz Braunšvajga, ali navijači crno-belih bi dali se da se u Humsku vrati Mateus Saldanja, koji je pre godinu i po dana napustio klub. Sve je zvučalo kao pusta… »
"Nisam ni hteo da napustim Partizan": Rasim Ljajić vraća miljenika Grobara?

"Nisam ni hteo da napustim Partizan": Rasim Ljajić vraća miljenika Grobara?

Mondo pre 1 dan
Miljenik navijača Partizana Mateus Saldanja obnovio je kontakte sa crno-belima. Brazilski napadač je u razgovoru za "Buta sport" otkrio da je razgovarao sa predsednikom Rasimom Ljajićem oko potencijalnog povratka u Humsku. Ipak, ono što koči pregovore je… »
Centarfor koji je bušio mreže vraća se u Partizan? Brazilac opet među crno-belima?

Centarfor koji je bušio mreže vraća se u Partizan? Brazilac opet među crno-belima?

Dnevnik pre 1 dan
Miljenik navijača Partizana Mateus Saldanja mogao bi da se vrati u Humsku. Stupio je „parni valjak“ u kontakt sa Brazilcem, koji je za Butasport potvrdio da je razgovorao sa Rasimom Ljajićem. - Razgovarao sam sa predsednikom, sjajna je osoba. Pričali smo… »
Saldanja: "Razgovarao sam sa Partizanom"

Saldanja: "Razgovarao sam sa Partizanom"

B92 pre 1 dan
Mateus Saldanja je neko koga bi navijači Partizana rado videli u Humskoj ponovo. Brazilski napadač je ostavio sjajan utisak kod trenera Igora Duljaja, na čije insistiranje je i došao, a posle te sezone je prodat u Ferencvaroš. Pojavila se informacija… »
Saldanja se vraća u Partizan? Nikada nisam ni želeo da odem…

Saldanja se vraća u Partizan? Nikada nisam ni želeo da odem…

Sport klub pre 1 dan
Ljubimac navijača crno-belih nagovestio je da bi uskoro mogao da se vrati u Humsku. Stupio je „parni valjak“ u kontakt sa Brazilcem, koji je za Butasport potvrdio da je razmenio mišljenja sa Rasimom Ljajićem. „Razgovarao sam sa predsednikom, sjajna je… »

Vesti dana »