Povezane vesti
Saldanja pričao sa Ljajićem o povratku u Partizan
Danas 23.01.2026
Partizan je odlazak Jovana Miloševića rešio dolaskom Sebastijana Poltera iz Braunšvajga, ali navijači crno-belih bi svakako želeli da vide Brazilca Mateusa Saldanju opet u kkubu. Saldanja je otkrio da postoje (male) šanse da se to dogodi. – Razgovarao… »
"Grobari" u transu: Saldanja razgovarao sa Partizanom oko povratka u Humsku
Večernje novosti 23.01.2026
Jedan od najboljih stranaca u ekipi Partizana u poslednjih nekoliko godina, Mateus Saldanja, neko je koga bi navijači "parnog valjka" ponovo hteli da gledaju u crno-belom dresu. FOTO: FK Partizan Pojavila se informacija prethodnih dana da je Partizan… »
Saldanja o povratku u Partizan: "Moja želja je bila da nikad ne odlazim"
Sportske.net 23.01.2026
Deficit u napadu Partizana nakon odlaska Jovana Miloševića rešen je dolaskom Sebastijana Poltera iz Braunšvajga, ali navijači crno-belih bi dali se da se u Humsku vrati Mateus Saldanja, koji je pre godinu i po dana napustio klub. Sve je zvučalo kao pusta… »
"Nisam ni hteo da napustim Partizan": Rasim Ljajić vraća miljenika Grobara?
Mondo 23.01.2026
Miljenik navijača Partizana Mateus Saldanja obnovio je kontakte sa crno-belima. Brazilski napadač je u razgovoru za "Buta sport" otkrio da je razgovarao sa predsednikom Rasimom Ljajićem oko potencijalnog povratka u Humsku. Ipak, ono što koči pregovore je… »
Centarfor koji je bušio mreže vraća se u Partizan? Brazilac opet među crno-belima?
Dnevnik 23.01.2026
Miljenik navijača Partizana Mateus Saldanja mogao bi da se vrati u Humsku. Stupio je „parni valjak“ u kontakt sa Brazilcem, koji je za Butasport potvrdio da je razgovorao sa Rasimom Ljajićem. - Razgovarao sam sa predsednikom, sjajna je osoba. Pričali smo… »
Saldanja: "Razgovarao sam sa Partizanom"
B92 23.01.2026
Mateus Saldanja je neko koga bi navijači Partizana rado videli u Humskoj ponovo. Brazilski napadač je ostavio sjajan utisak kod trenera Igora Duljaja, na čije insistiranje je i došao, a posle te sezone je prodat u Ferencvaroš. Pojavila se informacija… »
Saldanja se vraća u Partizan? Nikada nisam ni želeo da odem…
Sport klub 23.01.2026
Ljubimac navijača crno-belih nagovestio je da bi uskoro mogao da se vrati u Humsku. Stupio je „parni valjak“ u kontakt sa Brazilcem, koji je za Butasport potvrdio da je razmenio mišljenja sa Rasimom Ljajićem. „Razgovarao sam sa predsednikom, sjajna je… »
Vesti dana »
Macut predložio raspuštanje Skupštine Srbije: "Predlažem da predsednik raspiše izbore za poslanike"
Blic pre 4 minutajoš 50 povezanih
Izgubio kontrolu nad motorom i pao na kolovoz: Mladić (24) stradao u teškoj nesreći kod Bradine
Blic pre 14 minutajoš 37 povezanih
Mali: Više od pola miliona građana se do sada prijavilo za naknadu od 6.000 dinara
NIN pre 44 minutajoš 95 povezanih
Izaslanici SAD Zelenskom predstavili ažurirane verzije ranijih mirovnih predloga
RTV pre 1 satjoš 38 povezanih