Povezane vesti

"Pa, nije on meni stavio ruku u gaće" Čeda Jovanović progovorio o odnosu sa Acom Kosom i priznao: "Dva prijatelja se drže za…

"Pa, nije on meni stavio ruku u gaće" Čeda Jovanović progovorio o odnosu sa Acom Kosom i priznao: "Dva prijatelja se drže za…

Blic pre 24 sata
Komentarisao je optužbe na svoj račun zbog vlasništva nad stanom. Čeda Jovanović je pričao o odnosu sa prijateljem Acom Kosom. Čeda Jovanović i njegov prijatelj Aca Kos gostovali su u emisiji "Jutro", a političar je tom prilikom progovorio o odnosu sa… »
"Nije mi stavio ruku u gaće" Čeda Jovanović nikad iskrenije o odnosu sa Acom Kosom i držanju za ruke: Ako ljudima to ulepšava…

"Nije mi stavio ruku u gaće" Čeda Jovanović nikad iskrenije o odnosu sa Acom Kosom i držanju za ruke: Ako ljudima to ulepšava…

Kurir pre 23 sata
Čeda Jovanović i njegov prijatelj Aleksandar Kos ne prestaju da intrigiraju javnost svojim odnosom. Prijateljstvo Čede i Kosa česta je tema medija, a Jovanović je u emisiji "Jutro" na televizija Prva otkrio da mu najteže pada što zbog svega stradaju… »
"Nije mi stavio ruku u gaće": Čeda Jovanović priznao zašto se drži za ruke sa Acom Kosom

"Nije mi stavio ruku u gaće": Čeda Jovanović priznao zašto se drži za ruke sa Acom Kosom

Mondo pre 23 sata
Čedomir Jovanović i njegov blizak prijatelj Aleksandar Kos i dalje privlače pažnju javnosti zbog odnosa koji imaju. Njihovo prijateljstvo često je u fokusu medija, a Jovanović je gostujući u emisiji "Jutro" na televiziji Prva istakao da mu najviše teško… »
"Pa nije on meni stavio ruku u gaće!" Čeda brutalno iskren o odnosu s Acom, priznao da se drže za ruke zbog...

"Pa nije on meni stavio ruku u gaće!" Čeda brutalno iskren o odnosu s Acom, priznao da se drže za ruke zbog...

Telegraf pre 23 sata
Bivši političar Čeda Jovanović i njegov prijatelj Aleksandar Kos gostovali su u emisiji "Jutro" na Prvoj televiziji, a političar je tom prilikom progovorio o odnosu sa Acom. Čeda je naveo da mu nije jasno "zašto od jednog oca u 55. godini prave geja… »
"Nije greh voleti": Čeda Jovanović u studiju sa Aleksandrom, progovorili o svemu VIDEO

"Nije greh voleti": Čeda Jovanović u studiju sa Aleksandrom, progovorili o svemu VIDEO

B92 pre 1 dan
Čedomir Jovanović i Aleksandar Kos govorili su za TV Prva o nedavnim događajima koji su privukli veliku pažnju javnosti ističući da ne razumeju potebu da se svaki njihov korak toliko prati. U ponedeljak uveče svi mediji brujali su o privođenju Aleksandra… »

Vesti dana »