Povezane vesti
Milanović pozvao Plenkovića na konsultacije vezano za Trampov Odbor za mir, premijer mu odgovorio: "Ja sam dobio poziv"
Blic pre 1 dan
Premijer Hrvatske trenutno preispituje pravne i druge aspekte predloga za učlanjenje, ali bez ranijeg konsultovanja sa Predsednikom Republike Milanović poziva na hitne konsultacije sa Vlade Hrvatske kako bi se obezbedilo transparentno i jedinstveno… »
Plenković poručio Milanoviću: Poziv Trampa dobio sam ja
B92 pre 20 sati
Predsednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković odgovorio je predsedniku Republike Zoranu Milanoviću, koji ga je ranije danas pozvao na konsultacije vezano za članstvo Hrvatske u Odboru za mir koji je inicirao američki predsednik Donald Tramp. On je poručio… »
"Poziv sam dobio ja": Milanović zvao Plenkovića na razgovor oko Trampovog Odbora za mir, ovako mu je odgovorio
Telegraf pre 23 sata
Ppredsednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković, odgovorio je predsedniku te zemlje Zoranu Milanoviću na poziv za konsultacije u vezi sa eventualnim ulaskom Hrvatske u "Odbor za mir". "Mislim da je situacija ovde malo obrnuta. Poziv Trampa dobio sam ja u… »
Zbog Trampovog poziva sevaju varnice između Milanovića i Plenkovića: Predsednik Hrvatske ga poziva na razgovor - "To bi bilo…
Kurir pre 23 sata
To je saopšteno danas iz Kabineta Zorana Milanovića, uz poziv premijeru Andreju Milanoviću na konsultacije da bi razmotrili sve relevantne informacije. Navodi se da, imajući u vidu činjenicu da je Republika Hrvatska pozvana da pristupi Odboru za mir koji… »
Milanović ljut; Upućeno pismo Plenkoviću
B92 pre 24 sata
Stav Republike Hrvatske o pozivu da pristupi Odboru za mir mora biti usaglašen između Predsednika Republike i Vlade Hrvatske pre donošenja bilo kakve odluke, saopšteno je danas iz Kabineta Zorana Milanovića. Takođe, objavljeno je i da je upućen poziv… »
Vesti dana »
Predstavnici univerziteta sa Prebiličem: "Na delu osveta akademskoj zajednici, drago nam je da smo mogli da iznesemo problem"
N1 Info pre 51 minutajoš 31 povezana
Vlada Srbije predlaže ukidanje naknade za ulaz u nacionalne parkove vozila stanovnika susednih naselja
Insajder pre 26 minutajoš 37 povezanih
"Imao sam sreće, bilo je potpuno nepotrebno": Đoković se javno izvinio devojčici zbog incidenta na meču
Mondo pre 41 minutajoš 86 povezanih
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 42 povezane