Povezane vesti

"Gasim se, sad mi treba mir", Edita Aradinović progovorila o trudnoći, pa donela važnu odluku: Zabranila da se jedna stvar…

"Gasim se, sad mi treba mir", Edita Aradinović progovorila o trudnoći, pa donela važnu odluku: Zabranila da se jedna stvar…

Blic pre 13 sati
Edita je sve oduševila nakon što je priznala da noću sebi pravi palačinke Pevačica tvrdi da sada za nju počinje novo poglavlje u životu Pevačica Edita Aradinović oglasila se na Instagramu, pa je otkrila da joj prija trudnoća, kao i da sada zvanično posle… »
Edita Aradinović se oglasila i potvrdila trudnoću: Svi misle da je otkrila pol deteta, ovaj detalj je otkrio sve

Edita Aradinović se oglasila i potvrdila trudnoću: Svi misle da je otkrila pol deteta, ovaj detalj je otkrio sve

Mondo pre 13 sati
Pevačica Edita Aradinović potvrdila je da je u drugom stanju na svom Instagram proflu, a mnogi misle da je tom prilikom otkrila i pol dete. "U vremenu kada se mnogo piše i nagađa, ovu vest želim da podelim sama, onako kako je osećam. Moja porodica bice… »
Edita se oglasila i potvrdila da jeste trudna, a svi misle da je otkrila i pol bebe! "Za mene počinje..."

Edita se oglasila i potvrdila da jeste trudna, a svi misle da je otkrila i pol bebe! "Za mene počinje..."

Telegraf pre 14 sati
Nakon što smo 16. januara ekskluzivno objavili da je pevačica Edita Aradinović u blagoslovenom stanju, ona je danas to potvrdila na svom Instagram profilu. - U vremenu kada se mnogo piše i nagađa, ovu vest želim da podelim sama, onako kako je osećam… »

Vesti dana »