Povezane vesti
"Gasim se, sad mi treba mir", Edita Aradinović progovorila o trudnoći, pa donela važnu odluku: Zabranila da se jedna stvar…
Blic 23.01.2026
Edita je sve oduševila nakon što je priznala da noću sebi pravi palačinke Pevačica tvrdi da sada za nju počinje novo poglavlje u životu Pevačica Edita Aradinović oglasila se na Instagramu, pa je otkrila da joj prija trudnoća, kao i da sada zvanično posle… »
Edita Aradinović se oglasila i potvrdila trudnoću: Svi misle da je otkrila pol deteta, ovaj detalj je otkrio sve
Mondo 23.01.2026
Pevačica Edita Aradinović potvrdila je da je u drugom stanju na svom Instagram proflu, a mnogi misle da je tom prilikom otkrila i pol dete. "U vremenu kada se mnogo piše i nagađa, ovu vest želim da podelim sama, onako kako je osećam. Moja porodica bice… »
Edita se oglasila i potvrdila da jeste trudna, a svi misle da je otkrila i pol bebe! "Za mene počinje..."
Telegraf 23.01.2026
Nakon što smo 16. januara ekskluzivno objavili da je pevačica Edita Aradinović u blagoslovenom stanju, ona je danas to potvrdila na svom Instagram profilu. - U vremenu kada se mnogo piše i nagađa, ovu vest želim da podelim sama, onako kako je osećam… »
Vesti dana »
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 1 satjoš 6 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 6 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 6 satijoš 2 povezane