Povezane vesti
Tuga u domu Jelene Bačić Alimpić: Zbog smrti u porodici odložen važan događaj
Telegraf pre 1 dan
Jelena za Telegraf: Preminula mi je majka. Bivša voditeljka, spisateljica Jelena Bačić Alimpić imala je smrtni slučaj u porodici. Tužna vest saopštena je u sklopu informacije da se književno veče na kojem je trebalo da učestvuje, upravo zbog toga i… »
Jeleni Bačić Alimpić umrla majka: Voditeljki pozlilo, završila u Hitnoj
Blic pre 13 sati
Planirano književno veče za promociju njenog romana 'Krojač' odloženo je do daljnjeg Organizatori su istakli razumevanje i podršku u zvaničnom saopštenju povodom nastale situacije Poznata spisateljica i bivša voditeljka Jelena Bačić Alimpić suočila se sa… »
Velika tuga u domu Jelene Bačić Alimpić: Voditeljka završila u Hitnoj, ne može da dođe sebi od bola
Mondo pre 12 sati
Bivša voditeljka, spisateljica Jelena Bačić Alimpić imala je smrtni slučaj u porodici, a kako je uplakana rekla za domaće medije - ostala je bez majke. Kroz suze, Jelena je rekla da je njena majka umrla prošle noći. "Preminula mi je majka, sinoć, u 20… »
"Ja sam sada ničije dete", Jeleni Bačić Alimpić preminula majka, od suza jedva govori: "Završila sam u hitnoj"
Telegraf pre 13 sati
Bivša voditeljka, spisateljica Jelena Bačić Alimpić imala je smrtni slučaj u porodici, a kako je uplakana rekla za Telegraf - ostala je bez majke. Kroz suze, Jelena nam je rekla da se njena majka upokojila prošle noći. - Preminula mi je majka, sinoć, u… »
Vesti dana »
"Zaslužili smo ovo, mislima smo uz Vanju": U Partizanu su uz kapitena u istorijskoj noći
Mondo pre 5 satijoš 6 povezanih
Već viđeno: Crveni karton za kapitena Srbije u polufinalu sa Italijom
Danas pre 4 satijoš 4 povezane
Najmanje 16 američkih država proglasilo vanredno stanje u očekivanju oluje
RTV pre 45 minutajoš 3 povezane
Horor na venčanju u Pakistanu: U samoubilačkom napadu na kuću vođe mirovne milicije stradalo najmanje pet osoba
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana