Povezane vesti
Operisana Aleksandra Mladenović!
Svet & Skandal pre 16 sati
Aleksandra Mladenović operisala je krajnike, a o ovim detaljima nije želela mnogo da govori do momenta kada je u medije dospela vest da je bila na operaciji. Operacija je dobro prošla, ali pevačica je u bolovima, ali nema razloga za paniku, jer se… »
Operisana Aleksandra Mladenović: Pevačica se oglasila i otkrila u kakvom je stanju
Nova pre 18 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je operisana. Aleksandra Mladenović je nedavno imala operaciju krajnika, a sada se oglasila i otkrila kako se oseća. „Hvala puno što brinete, operacija krajnika je prošla u najboljem redu. Malo sam pod bolom što je… »
Prva izjava Aleksandre Mladenović nakon hitne operacije: Pevačica u bolovima: "Uz mene su najmiliji"
Blic pre 19 sati
Planirala je pauzu kako bi mogla da reši zdravstveni problem bez otkazivanja nastupa. Aleksandra je zahvalna svom medicinskom timu i svojim najbližima na podršci. Aleksandra Mladenović oglasila se za "Blic" nakon operacije krajnika. Aleksandra je otkrila… »
Aleksandra Mladenović hitno operisana: Evo kako se pevačica oseća: "Odluka je bila neminovna"
Blic pre 20 sati
Izvori bliski Aleksandri navode da je presrećna rezultatima Planira povratak poslovnim obavezama nakon preporučenog perioda oporavka Popularna pevačica Aleksandra Mladenović navodno je nedavno imala operaciju krajnika. Aleksandra se podvrgla… »
Aleksandra Mladenović hitno operisana: Evo kako se pevačica oseća: "Odluka je bila neminovna"
Kurir pre 20 sati
Popularna pevačica Aleksandra Mladenović navodno je nedavno imala operaciju krajnika. Aleksandra se podvrgla intervenciji, nakon hronične upale krajnika, koje su joj otežavale svakodnevnicu, prenose domaći mediji. Aleksandra je donela odluku da se… »
"Boli me, moji su uz mene": Aleksandra Mladenović operisana, otkrivamo kako se oseća pevačica
Mondo pre 20 sati
Folk pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je imala operaciju krajnika, a sve zbog hronične upale koje su joj otežavale svakodnevnicu. MONDO je stupio u kontakt sa pevačicom koja nam je otkrila detalje, ali i kako se sada oseća. "Hvala puno što brinete… »
Aleksandra Mladenović operisana: "Odluka je bila neminovna"
B92 pre 20 sati
Popularna pevačica Aleksandra Mladenović navodno je nedavno imala operaciju krajnika. Aleksandra se podvrgla intervenciji, nakon hronične upale krajnika, koje su joj otežavale svakodnevnicu, prenose domaći mediji. Aleksandra je donela odluku da se… »
Operisana Aleksandra Mladenović! Evo u kakvom je stanju pevačica: "Ova odluka je neminovna..."
Telegraf pre 20 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović je imala operaciju krajnika. Kako saznajemo, Aleksandra Mladenović je bila primorana da se podvrgne hirurškom zahvatu zbog dugogodišnjih problema sa čestim i hroničnim upalama krajnika, koje su joj u poslednje vreme… »
Oglasila se Aleksandra nakon operacije: Pevačica rešila dugogodišnji problem, pa otkrila: „Malo sam pod bolom“
Telegraf pre 20 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović imala je nedavno operaciju. Zbog dugogodišnjih problema sa krajnicima, podvrgla se hirurškoj intervenciji kako bi rešila taj zdravstveni problem koji joj je dosta otežavao svakodnevno funkcionisanje, posebno kada je posao u… »
Vesti dana »
Čudesnih 400 - Novak nastavlja da pomera granice! Ovo niko pre njega nije uspeo da uradi!
Kurir pre 26 minutajoš 64 povezane
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 36 povezanih
Vladimir Prebilič sa Jelenom Kleut u Novom Sadu: Teško mi je da kažem da li će se ime dekana Filozofskog fakulteta naći u izveštaju EP
Danas pre 16 minutajoš 21 povezana
"Građani Srbije dobijaju sličnu atrakciju!" Mali otkrio kada kreću radovi, posetio srpski štand na sajmu turizma "Fitur" u Madridu
Blic pre 52 minutajoš 21 povezana