Повезане вести

Оперисана Александра Младеновић!

Оперисана Александра Младеновић!

Свет & Скандал пре 22 дана
Александра Младеновић оперисала је крајнике, а о овим детаљима није желела много да говори до момента када је у медије доспела вест да је била на операцији. Операција је добро прошла, али певачица је у боловима, али нема разлога… »
Оперисана Александра Младеновић: Певачица се огласила и открила у каквом је стању

Оперисана Александра Младеновић: Певачица се огласила и открила у каквом је стању

Нова пре 22 дана
Певачица Александра Младеновић недавно је оперисана. Александра Младеновић је недавно имала операцију крајника, а сада се огласила и открила како се осећа. „Хвала пуно што бринете, операција крајника је прошла у најбољем реду… »
Прва изјава Александре Младеновић након хитне операције: Певачица у боловима: "Уз мене су најмилији"

Прва изјава Александре Младеновић након хитне операције: Певачица у боловима: "Уз мене су најмилији"

Блиц пре 22 дана
Планирала је паузу како би могла да реши здравствени проблем без отказивања наступа. Александра је захвална свом медицинском тиму и својим најближима на подршци. Александра Младеновић огласила се за "Блиц" након операције… »
Александра Младеновић хитно оперисана: Ево како се певачица осећа: "Одлука је била неминовна"

Александра Младеновић хитно оперисана: Ево како се певачица осећа: "Одлука је била неминовна"

Блиц пре 23 дана
Извори блиски Александри наводе да је пресрећна резултатима Планира повратак пословним обавезама након препорученог периода опоравка Популарна певачица Александра Младеновић наводно је недавно имала операцију крајника. Александра… »

Курир пре 22 дана
Популарна певачица Александра Младеновић наводно је недавно имала операцију крајника. Александра се подвргла интервенцији, након хроничне упале крајника, које су јој отежавале свакодневницу, преносе домаћи медији. Александра је… »
"Боли ме, моји су уз мене": Александра Младеновић оперисана, откривамо како се осећа певачица

"Боли ме, моји су уз мене": Александра Младеновић оперисана, откривамо како се осећа певачица

Мондо пре 22 дана
Фолк певачица Александра Младеновић недавно је имала операцију крајника, а све због хроничне упале које су јој отежавале свакодневницу. МОНДО је ступио у контакт са певачицом која нам је открила детаље, али и како се сада осећа… »
Александра Младеновић оперисана: "Одлука је била неминовна"

Александра Младеновић оперисана: "Одлука је била неминовна"

Б92 пре 22 дана
Популарна певачица Александра Младеновић наводно је недавно имала операцију крајника. Александра се подвргла интервенцији, након хроничне упале крајника, које су јој отежавале свакодневницу, преносе домаћи медији. Александра је… »
Огласила се Александра након операције: Певачица решила дугогодишњи проблем, па открила: „Мало сам под болом“

Огласила се Александра након операције: Певачица решила дугогодишњи проблем, па открила: „Мало сам под болом“

Телеграф пре 22 дана
Певачица Александра Младеновић имала је недавно операцију. Због дугогодишњих проблема са крајницима, подвргла се хируршкој интервенцији како би решила тај здравствени проблем који јој је доста отежавао свакодневно… »
Оперисана Александра Младеновић! Ево у каквом је стању певачица: "Ова одлука је неминовна..."

Оперисана Александра Младеновић! Ево у каквом је стању певачица: "Ова одлука је неминовна..."

Телеграф пре 22 дана
Певачица Александра Младеновић је имала операцију крајника. Како сазнајемо, Александра Младеновић је била приморана да се подвргне хируршком захвату због дугогодишњих проблема са честим и хроничним упалама крајника, које су јој… »

Вести дана »