Povezane vesti
Miličić o odlasku Obradovića i Savića: "Otišao je jer nije bilo rezultata, Savić oteran kao spremačica"
Telegraf pre 1 dan
Odlazak Željka Obradovića iz Partizana ostaće definitivno tema o kojoj će se konstantno pričati, pa se tako i Darko Miličić, bivši NBA košarkaš i reprezentativac osvrnuo na odlazak najtrofejnijeg trenera Evrolige. Gostujući u podkastu "Kod Luke i Kuzme"… »
Mene je sramota kada grobari vređaju Mirotića, šta je on uradio za Srbe je neverovatno: NBA šampion Darko Miličić stao u…
Hot sport pre 8 sati
Pre svega dva velika pravoslavca! Bivši NBA šampion Darko Miličić osvrnuo se u podkastu „Kod Luke i Kuzme“ na uvrede koje poslednjih dana trpi Nikola Mirotić, ističući da mu je neshvatljivo zašto je meta napada čovek koji je poznat po velikoj… »
Darko Miličić: "Kad sam čuo koliku platu ima Devonte Grejem, zapanjio sam se..."
Telegraf pre 11 sati
Bivši NBA as i srpski reprezentativac Srbije, Darko Miličić, bio je gost podkasta kod Luke i Kuzme, gde je pričao o brojnim temama o srpskoj košarci, gde se posebno istakao rečima o Željku Obradoviću i Zoranu Saviću i njihovom odlasku iz Partizana… »
Darko Miličić izazvao zemljotres! Evo zašto Nikola Mirotić nije došao u Partizan - šokirao je grobare!
Kurir pre 11 sati
Bivši srpski košarkaš Darko Miličić osvrnuo se na sagu koja se desila pred dve i po godine kada je Nikola Mirotić rekao "ne" Partizanu, iako je prethodno da reč crno-belima. O slučaju Mirotić mišljenje dao i Darko Miličić, koji je u " podkastu kod Luke i… »
Darko Miličić: "Evo zašto Nikola Mirotić nije došao u Partizan"
Telegraf pre 11 sati
Jedna od najvećih košarkaških saga ikada na našem prostoru bio je slučaj kada je Nikola Mirotić trebalo da pređe u Partizan. To se prikazivalo kao završena priča, iako su postojale informacije da nije ništa potpisao. Išlo se čak i dotle da se pričalo da… »
Vesti dana »
Epski preokret Partizana protiv Hapoela i pobeda o kojoj će se još dugo pričati
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih
Već viđeno: Crveni karton za kapitena Srbije u polufinalu sa Italijom
Danas pre 4 satijoš 4 povezane
Najmanje 16 američkih država proglasilo vanredno stanje u očekivanju oluje
Euronews pre 4 satijoš 3 povezane