Povezane vesti
Dečaku Luki (2) je hitno potrebna naša pomoć: Evo kako uplatiti novčana sredstva
Nova 23.01.2026
Luka Đ. Stojanović (2) je rođen hitnim carskim rezom, a dva dana po rođenju bio je i na mehaničkoj ventilaciji. Sa tri meseca uključen je u intenzivne fizikalne, radne i hidroterapije, dok je sa 20 meseci započeto sprovođenje logopedskih tretmana. Zas… »
Srbijo, pomozi! Mali Luka (1) ne može sam: Da se ovaj prelepi osmeh nikad ne skine s njegovog lica
Telegraf 23.01.2026
Jednogodišnji Luka Stojanovića rođen je u 37,4GN hitnim carskim rezom. Po rođenju je preveden na IMD gde je lečen 20 dana. Mehanička ventilacija primenjivana je 2 dana po rođenju, zatim O2 th preko kanile još 4 dana nakon čega je postao respiratorno… »
Vesti dana »
"Prošla sam pakao" prve reči Stanije Dobrojević nakon osvojenih 100.000 evra u superfinalu Elite 9! Evo kako je Maja reagovala na njenu pobedu (video)
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
Prvi intervju Stanije Dobrojević: Progovorila o Asminu i Maji, pa otkrila šta joj je majka rekla
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih
(Mape) Spremite se, kreće vremenska vrteška! RHMZ izdao hitno upozorenje, popodne nas čeka totalni preokret: prvo tropska 33 stepena, a onda totalni haos
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, SAD izvele novu rundu udara na Iran, Teheran traži osudu Saveta bezbednosti UN
Euronews pre 45 minutajoš 8 povezanih