Povezane vesti

„Na snimcima se nalazi moje maloletno dete, to je krivično delo“: Slavica Ćukteraš otkrila nove detalje drame sa komšijama…

„Na snimcima se nalazi moje maloletno dete, to je krivično delo“: Slavica Ćukteraš otkrila nove detalje drame sa komšijama…

Nova pre 17 sati
Slavica Ćukteraš se oglasila nakon skandala sa komšijama. Slavica je objasnila da nije znala da je kamera imala audio zapis, kao i da je normalno da se komšije posvađaju. „Malo me je smlatio virus, ali sam inače dobro. Ovde se radi o nezakonitom… »
"Ugrozila je privatnost mog deteta": Slavica Ćukteraš kipti od besa nakon incidenta u zgradi

"Ugrozila je privatnost mog deteta": Slavica Ćukteraš kipti od besa nakon incidenta u zgradi

Mondo pre 21 sat
Slavica Ćukteraš uključila se uživo u program, te je u emisiji objasnila šta se zapravo desilo tokom svađe oko saksija i svađe sa komšijama. Kako je objasnila, nije znala da je kamera imala audio zapis, a osim toga istakla je kako je normalno da se… »
"Oborila sam dve saksije, snimali su mi maloletno dete" Slavica Ćukteraš otkrila detalje drame: Pomenula tužbe, a evo zašto se…

"Oborila sam dve saksije, snimali su mi maloletno dete" Slavica Ćukteraš otkrila detalje drame: Pomenula tužbe, a evo zašto se…

Blic pre 22 sata
Objasnila je da je obaranje saksija nastalo kao rezultat preprečavanja prolaza Ističe važnost očuvanja privatnosti, naročito kada su u pitanju mala deca i njihova prava Slavica Ćukteraš uključila se uživo na Blic televiziju, te je u emisiji objasnila šta… »

Vesti dana »