Povezane vesti
Mali u Madridu: Srbija se predstavlja na sajmu FITUR, Beograd na vodi dobija modernu pijacu
Euronews pre 20 sati
Prvi potredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali doputovao je danas u Španiju, gde se održava jedan od najznačajnijih svetskih sajmova turizma FITUR u Madridu, na kome se predstavlja i Srbija i najavio da će u Beogradu na vodi do početka Ekspo… »
Mali iz Madrida: Ovakav koncept pijace nam stiže i u Beograd na vodi VIDEO
B92 pre 20 sati
Ministar finansija Siniša Mali doputovao je danas u Španiju, gde se održava jedan od najznačajnijih svetskih sajmova turizma FITUR u Madridu, na kome se predstavlja i Srbija. Mali je najavio da će u Beogradu na vodi do početka Ekspo izložbe 2027. godine… »
Beograd dobija konceptualnu pijacu po uzoru na svetske! Mali iz Madrida pokazao kako će sve izgledati: atrakcija za sugrađane…
Kurir pre 20 sati
Turistička organizacija Srbije i EXPO 2027 ovih dana predstavljaju se na na FITUR Madrid, a tim povodom ministar finansija Siniša Mali boravi u pomenutom gradu gde je posetio jednu od njihovih karakterističnih pijaca. - Evo me ovde u Madridu na jednoj od… »
Beograd dobija konceptualnu pijacu po uzoru na svetske, Mali iz Madrida pokazao kako će sve izgledati
Politika pre 20 sati
Turistička organizacija Srbije i Ekspo 2027 ovih dana predstavljaju se na na FITUR Madrid, a tim povodom ministar finansija Siniša Mali boravi u pomenutom gradu gde je posetio jednu od njihovih karakterističnih pijaca. - Evo me ovde u Madridu na jednoj… »
Vesti dana »
Brnabić: „Vladimir Prebilič razgovarao sa ljudima koji su planirali vojni puč u Srbiji“
Serbian News Media pre 1 satjoš 31 povezana
Vlada Srbije predlaže ukidanje naknade za ulaz u nacionalne parkove vozila stanovnika susednih naselja
Insajder pre 25 minutajoš 37 povezanih
"Imao sam sreće, bilo je potpuno nepotrebno": Đoković se javno izvinio devojčici zbog incidenta na meču
Mondo pre 40 minutajoš 86 povezanih
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 42 povezane
Akcija "Zajedno za studente" na Trgu Nikole Pašića: Nastavak prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih izbora
Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 23 povezane