Повезане вести
"Не бацајте прашину у очи, да не објављујем поруке": Највећи проблем Партизана је Џабари Паркер, тврди Мијаиловић
Мондо 23.01.2026
Председник Партизана Остоја Мијаиловић је у разговору на СОС каналу прецизирао проблем црно-белих у новој сезони. Очекивања у септембру била су јасна - један од најбољих играча Евролиге Џабари Паркер дошао је у Партизан како… »
Остоја о Жељковом обраћању: "Струка је доводила појачања, постоји записник!"
Спортске.нет 23.01.2026
Остоја Мијаиловић се први пут обратио јавности после одласка Жељка Обрадовића и имао је шта да каже у одбрану Партизана због лоших резултата и лоше ситуације у клубу. Чињеница је да се до сада није сусретао са оваквом… »
Мијаиловић: "Проблем Партизана се зове - Џабари Паркер!"
Спортске.нет 23.01.2026
Остоја Мијаиловић је гостовао у емисији "Зона пресс" где је у новинарском панелу говорио о тренутној ситуацији у Партизану, а једна од тема јесте била и управа. Повици "управа напоље" и "Остоја, одлази" су се неретко чуле у… »
Мијаиловић без длаке на језику: „Највећи проблем Партизана је Џабари Паркер!“
Хот спорт 23.01.2026
Одлучио је да прича о свему Остоја Мијаиловић је у разговору на СОС каналу отворено говорио о актуелним проблемима Партизана, истакавши да очекивања од најскупљег појачања Џабарија Паркера нису испуњена и да је то кључно… »
Остоја Мијаиловић хтео је велику жељу Црвене звезде, све се изјаловило на крају: Нудио десет милиона евра за понајбољег…
Хот спорт 23.01.2026
Јако лоше лето за Партизан, углавном су пристајали на друге или треће жеље! У интервјуу за СОС канал, први човек Партизана открио је да је током лета био спреман да направи један од највећих трансфера у европској кошарци –… »
Остоја одговорио Жоцу: „Никада није тражио оставку председника КК Партизан!“
Хот спорт 23.01.2026
Осврнуо се на пређашње обраћење бившег тренера Партизана Остоја Мијаиловић је током гостовања на СОС каналу говорио о односу са бившим тренером црно-белих Жељком Обрадовићем и његовом јавном обраћању. Мијаиловић је навео да… »
"Где има да тренер смењује председника?" Мијаиловић: Имам преписке да то и докажем, "тровањем" медија дошли смо у ову…
Вечерње новости 23.01.2026
ПРВИ човек КК Партизан Остоја Мијаиловић гостовао је на панелу организованом на "СОС каналу", а тамо је говорио о бројним темама. ФОТО: Архива новости Открио је председник црно-белих да је Партизан желео Василија Мицића, а потом… »
Остоја Мијаиловић испрозивао Џабарија Паркера: "Највећи проблем Партизана су он и..."
Телеграф 23.01.2026
Занимљива је била емисија на СОС каналу у којој је гост био Остоја Мијаиловић, председник кошаркашког клуба Партизан. Говорио је први човек црно-белих о најважнијим стварима унутар клуба. Најпре је поменуо да је његова прва… »
Остоја Мијаиловић: "Нудио сам Мицићу 10 милиона"
Дневник 23.01.2026
Остоја Мијаиловић, председник КК Партизан, тврди да је нудио новац Василију Мицићу за прелазак у црно-бели клуб. Партизан се тренутно налази у катастрофалној ситуацији и међу последњепласираним је екипама у Евролиги. Такође… »
"Понудио сам Мицићу 10 милиона": Остоја Мијаиловић открио велики план Партизана који није успео
Мондо 23.01.2026
Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић открио је да је желео плејмејкера репрезентације Србије Василија Мицића у Хумској. Мијаиловић је споменуо у колика плата је била понуђена Краљевчанину, али је бивши… »
"Нисам чуо да тренер било где тражи оставку председника": Мијаиловић се огласио о обраћању Жељка Обрадовића
Мондо 23.01.2026
Председник Партизана Остоја Мијаиловић говорио је о односу са најтрофејинијим тренером Европе Жељком Обрадовићем. Бивши стратег црно-белих у јавном обраћању позвао је првог функционера клуба на одговорност, а Остоја Мијаиловић… »
МИјаиловић: "Проблем Партизана је Џабари Паркер - где то тренер смењује председника?"
Б92 23.01.2026
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић обратио се јавности поводом горућих питања у црно-белом табору. Он је на панелу организованом на "СОС каналу", осим информације да је желео да доведе Василија Мицића, изнео детаље везане… »
Остоја Мијаиловић: "Никада нисам видео да тренер тражи оставку председника, Жељко Обрадовић..."
Телеграф 23.01.2026
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић гостовао је на СОС каналу и говорио о горућим проблемима у клубу. Поменуо је да је желео Василија Мицића и да је на столу била огромна понуда, а онда је говорио и о одласку Жељка… »
Остоја открио - Ово је била Партизанова понуда за Василија Мицића!
Спортске.нет 23.01.2026
Остоја Мијаиловић се, после дужег времена, огласио у медијима (ускоро ће бити објављен и цео интервју) где је дефинитивно најинтересантније било његово преговарање са - Василијем Мицићем. Председник Партизана је истакао како… »
Огласио се Остоја Мијаиловић и шокирао навијаче Партизана! "Нудио сам му 10 милиона евра, али знате како се прича завршила"!…
Курир 23.01.2026
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић изненадио је Гробаре својом најновијом изјавом! Наиме, како је обелоданио председник Парног ваљка, клуб из Хумске је желео да ангажује Василија Мицића. Према речима Мијаиловића, Мицићу је… »
"Нудио сам Мицићу 10 милиона да дође у Партизан!" Председник црно-белих Остоја Мијаиловић о некадашњем кошаркашу Црвене звезде…
Вечерње новости 23.01.2026
Остоја Мијаиловић, председник КК Партизан, тврди да је нудио новац Василију Мицићу за прелазак у редове "парног ваљка". ФОТО: ЕПА "Ја сам хтео да доведем Васу Мицића у Партизан! Понудио сам му 10 милиона евра за три сезоне, али… »
Огласио се председник Партизана: "Нудио сам Мицићу 10 милиона"
Б92 23.01.2026
Остоја Мијаиловић, председник КК Партизан, тврди да је нудио новац Василију Мицићу за прелазак у црно-бели клуб. Партизан се тренутно налази у катастрофалној ситуацији и међу последњепласираним је екипама у Евролиги. Такође… »
Остоја Мијаиловић открио: "Понудио сам Василију Мицићу 10 милиона евра, хтео сам га у Партизану овог лета"
Телеграф 23.01.2026
Овог лета је Василије Мицић био већ виђен да се врати у Европу из НБА лиге. Многи клубови су стајали у реду за његов потпис, помињала се Звезда, Олимпијакос, чак и Фенербахче. Ипак, на крају је отишао у Хапоел, док је сада… »
Вести дана »
Атаман шокирао на конференцији: ''Шта је ово?! Десет полицајаца дошло да ухапси нашег председника, генералноиг менаџера...''
Спортске.нет пре 1 сатјош 1 повезана
Времеплов: У Србији пуштене у промет прве поштанке марке 1866. године
РТВ пре 59 минутајош 1 повезана