Povezane vesti

Slađana Trajković u nesnosnim bolovima: Đanijeva supruga se oglasila i otkrila kakvo joj je zdravstveno stanje

Slađana Trajković u nesnosnim bolovima: Đanijeva supruga se oglasila i otkrila kakvo joj je zdravstveno stanje

Mondo pre 19 sati
Radišta Trajković Đani prošle godine je doživeo tešku povredu ruke na skijanju, zbog čega je operisan u Ljubljani, a sada i njegova supruga ima problem sa rukom. Na društvenim mrežama osvanula je Slađina fotografija na kojoj se može videti kako na levoj… »
"Užasno me bole ruka, glava i kičma" Oglasila se Đanijeva Slađa, otkrila zašto nosi otropedsko pomagalo i šta se desilo…

"Užasno me bole ruka, glava i kičma" Oglasila se Đanijeva Slađa, otkrila zašto nosi otropedsko pomagalo i šta se desilo…

Kurir pre 19 sati
Radiša Trajković Đani prošle godine je doživeo tešku povredu ruke na skijanju, zbog čega je operisan u Ljubljani, a sada i njegova supruga Slađa Trajković ima isti problem. Na društvenim mrežama osvanula je Slađina fotografija na kojoj se može videti… »
Đanijeva žena prinuđena da nosi ortopedsko pomagalo: Isplivala Slađina slika koja je zabrinula mnoge

Đanijeva žena prinuđena da nosi ortopedsko pomagalo: Isplivala Slađina slika koja je zabrinula mnoge

Blic pre 20 sati
Fotografija na društvenim mrežama izazvala je zabrinutost među fanovima. Supruga Slađa trenutno nosi ortozu na levoj ruci, a uzrok povrede još nije poznat. Folker Radiša Trajković Đani prošle godine je doživeo tešku povredu ruke tokom skijanja, nakon… »
"Užasno me bole ruka, glava i kičma", oglasila se Đanijeva Slađa o povredi: Evo šta se desilo, pomažu mi...

"Užasno me bole ruka, glava i kičma", oglasila se Đanijeva Slađa o povredi: Evo šta se desilo, pomažu mi...

Telegraf pre 19 sati
Radiša Trajković Đani prošle godine je doživeo tešku povredu ruke na skijanju, zbog čega je operisan u Ljubljani, a sada i njegova supruga Slađa Trajković ima isti problem. Društvenim mrežama kruži slika njegove supruge sa povređenom rukom i kako nosi… »
Đanijeva žena povređena! Isplivala Slađina slika koja je zabrinula sve: PrinUđena da nosi ortopedsko pomagalo

Đanijeva žena povređena! Isplivala Slađina slika koja je zabrinula sve: PrinUđena da nosi ortopedsko pomagalo

Telegraf pre 20 sati
Slađa Trajković povredila je ruku godinu dana nakon što je njen suprug Đani imao operaciju iste. Prošle godine pevač radiša Trajković doživeo je nezgodu tokom skijanja kada je povredio ruku zbog čega je morao na operaciju. Sada i njegova supruga Slađa… »
Đanijeva žena povređena, prinuđena da nosi ortopedsko pomagalo Slađa Trajkvić podelila fotografiju koja je zabrinula mnoge…

Đanijeva žena povređena, prinuđena da nosi ortopedsko pomagalo Slađa Trajkvić podelila fotografiju koja je zabrinula mnoge…

Kurir pre 20 sati
Pevač Radiša Trajković Đani je prošle godine doživeo tešku povredu ruke na skijanju, zbog čega je operisan u Ljubljani, a sada i njegova supruga ima problem sa rukom. Na društvenim mrežama osvanula je Slađina fotografija na kojoj se može videti kako na… »

Vesti dana »