Повезане вести
Посланик опозиције каже да је нападнут у центру Београда
Слободна Европа 23.01.2026
Опозициони посланик у Скупштини Србије Радомир Лазовић изјавио је да га је у петак физички напао непознати мушкарац на улици у Београду. Члан Зелено-левог фронта (ЗЛФ) написао је на друштвеној мрежи Фацебоок да се напад догодио у… »
Радомир Лазовић нападнут испред Скупштине!
Правда 23.01.2026
Народни посланик Зелено-левог фронта Радомир Лазовић објавио је да је данас нападнут испред Народне Скупштине, те да је нападача успео да задржи, након чега је, како је рекао полиција реаговала професионално. - Управо ме је… »
Нападнут Радомир Лазовић испред Скупштине
Н1 Инфо 23.01.2026
Народни посланик Зелено-левог фронта (ЗЛФ) Радомир Лазовић објавио је да је данас нападнут испред Народне Скупштине, те да је нападача успео да задржи, након чега је, како је рекао полиција реаговала професионално. "Управо ме је… »
Радомир Лазовић објавио да је нападнут код Народне Скупштине
Инсајдер 23.01.2026
Народни посланик Зелено-левог фронта (ЗЛФ) Радомир Лазовић објавио је да је данас нападнут испред Народне скупштине, да је нападача успео да задржи, након чега је "полиција реаговала професионално". "Физички је насрнуо на мене… »
Бета 23.01.2026
Народни посланик Зелено-левог фронта (ЗЛФ) Радомир Лазовић објавио је да је нападнут испред Народне скупштине, да је нападача успео да задржи, након чега је "полиција реаговала професионално". "Физички је насрнуо на мене, телом… »
Нападнут посланик Радомир Лазовић
Нова 23.01.2026
Народни посланик и један од лидера Зелено-левог фронта Радомир Лазовић саопштио је да је данас нападнут у близини Народне скупштине, када је, како наводи, непозната особа физички насрнула на њега док се кретао улицом. Према… »
Нападнут Радомир Лазовић: Посланик Зелено-левог фронта објавио да је задржао нападача до доласка полиције
Недељник 23.01.2026
Народни посланик Зелено-левог фронта (ЗЛФ) Радомир Лазовић објавио је да је данас нападнут испред Народне скупштине, да је нападача успео да задржи, након чега је „полиција реаговала професионално“. „Физички је насрнуо на мене… »
Сербиан Невс Медиа 23.01.2026
Народни посланик Зелено-левог фронта (ЗЛФ) Радомир Лазовић објавио је да је нападнут испред народне скупштине, да је нападача успео да задржи, након чега је „полиција реаговала професионално“. „Физички је насрнуо на мене, телом… »
Радио сто плус 23.01.2026
“Физички је насрнуо на мене, телом се залетео и ударио ме раменом док сам ходао улицом. Деловало ми је као да је послат да тиме пренесе неку поруку, не знам да ли да ме застраши или само узнемири. Покушао је да побегне, али сам… »
Радомир Лазовић нападнут испред Скупштине
Радио 021 23.01.2026
Посланик Зелено-левог фронта (ЗЛФ) Радомир Лазовић објавио је да је данас нападнут испред Народне скупштине, те да је нападача успео да задржи, након чега је, како је рекао, полиција реаговала професионално. "Управо ме је напала… »
Радомир Лазовић нападнут испред Скупштине
Нови магазин 23.01.2026
Народни посланик Зелено-левог фронта (ЗЛФ) Радомир Лазовић објавио је да је данас нападнут испред народне скупштине, да је нападача успео да задржи, након чега је "полиција реаговала професионално". "Физички је насрнуо на мене… »
Вести дана »
Стелантис и рафинерија подигли индустрију: Опоравак производње у марту
Нова пре 1 сатјош 29 повезаних
Младићу (22) осумњиченом за убиство на Новом Београду одређен притвор до 30 дана
Невсмакс Балканс пре 23 минутајош 47 повезаних
Северна Македонија пала за три места на Глобалном индексу слободе штампе
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 20 повезаних
Студенти у блокади објавили да су синоћ у Реснику нападнути учесници "Збора Раковица" и да је један од њих убачен у црни аутомобил
Инсајдер пре 1 сатјош 11 повезаних
Америка узвраћа ударац: Шта је Дарк Еагле - оружје спремно против Кине и Русије, биће тестирано против ове државе? (видео)
Вечерње новости пре 43 минутајош 56 повезаних