Povezane vesti
Poslanik opozicije kaže da je napadnut u centru Beograda
Slobodna Evropa pre 19 sati
Opozicioni poslanik u Skupštini Srbije Radomir Lazović izjavio je da ga je u petak fizički napao nepoznati muškarac na ulici u Beogradu. Član Zeleno-levog fronta (ZLF) napisao je na društvenoj mreži Facebook da se napad dogodio u blizini Narodne… »
Radomir Lazović napadnut ispred Skupštine!
Pravda pre 19 sati
Narodni poslanik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović objavio je da je danas napadnut ispred Narodne Skupštine, te da je napadača uspeo da zadrži, nakon čega je, kako je rekao policija reagovala profesionalno. - Upravo me je napala nepoznata osoba kod… »
Napadnut Radomir Lazović ispred Skupštine
N1 Info pre 20 sati
Narodni poslanik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović objavio je da je danas napadnut ispred Narodne Skupštine, te da je napadača uspeo da zadrži, nakon čega je, kako je rekao policija reagovala profesionalno. "Upravo me je napala nepoznata osoba… »
Radomir Lazović objavio da je napadnut kod Narodne Skupštine
Insajder pre 19 sati
Narodni poslanik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović objavio je da je danas napadnut ispred Narodne skupštine, da je napadača uspeo da zadrži, nakon čega je "policija reagovala profesionalno". "Fizički je nasrnuo na mene, telom se zaleteo i udario… »
Beta pre 19 sati
Narodni poslanik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović objavio je da je napadnut ispred Narodne skupštine, da je napadača uspeo da zadrži, nakon čega je "policija reagovala profesionalno". "Fizički je nasrnuo na mene, telom se zaleteo i udario me… »
Napadnut poslanik Radomir Lazović
Nova pre 20 sati
Narodni poslanik i jedan od lidera Zeleno-levog fronta Radomir Lazović saopštio je da je danas napadnut u blizini Narodne skupštine, kada je, kako navodi, nepoznata osoba fizički nasrnula na njega dok se kretao ulicom. Prema Lazovićevim rečima, napadač… »
Napadnut Radomir Lazović: Poslanik Zeleno-levog fronta objavio da je zadržao napadača do dolaska policije
Nedeljnik pre 19 sati
Narodni poslanik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović objavio je da je danas napadnut ispred Narodne skupštine, da je napadača uspeo da zadrži, nakon čega je „policija reagovala profesionalno“. „Fizički je nasrnuo na mene, telom se zaleteo i udario… »
Serbian News Media pre 19 sati
Narodni poslanik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović objavio je da je napadnut ispred narodne skupštine, da je napadača uspeo da zadrži, nakon čega je „policija reagovala profesionalno“. „Fizički je nasrnuo na mene, telom se zaleteo i udario me… »
Radomir Lazović napadnut ispred Skupštine
Radio 021 pre 19 sati
Poslanik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović objavio je da je danas napadnut ispred Narodne skupštine, te da je napadača uspeo da zadrži, nakon čega je, kako je rekao, policija reagovala profesionalno. "Upravo me je napala nepoznata osoba kod… »
Radomir Lazović napadnut ispred Skupštine
Novi magazin pre 19 sati
Narodni poslanik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović objavio je da je danas napadnut ispred narodne skupštine, da je napadača uspeo da zadrži, nakon čega je "policija reagovala profesionalno". "Fizički je nasrnuo na mene, telom se zaleteo i udario… »
Radio sto plus pre 19 sati
“Fizički je nasrnuo na mene, telom se zaleteo i udario me ramenom dok sam hodao ulicom. Delovalo mi je kao da je poslat da time prenese neku poruku, ne znam da li da me zastraši ili samo uznemiri. Pokušao je da pobegne, ali sam uspeo da ga pratim i… »
Vesti dana »
Evroposlanik Prebilič se sastao u Novom Sadu sa aktivistima optuženim za rušenje ustavnog poretka, reagovala Ana Brnabić
Nedeljnik pre 1 satjoš 31 povezana
Vlada Srbije: Ukidaju se takse prilikom ulaska u NP Tara za vozila tablica UE i BB
Užice oglasna tabla pre 21 minutajoš 37 povezanih
Čilić u epizodi: Osvojiš isti broj poena, ali dva seta manje
Sport klub pre 36 minutajoš 86 povezanih
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 42 povezane
Akcija "Zajedno za studente" na Trgu Nikole Pašića: Nastavak prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih izbora
Newsmax Balkans pre 57 minutajoš 23 povezane