Povezane vesti

Povraćanje, grčevi - siner otkrio kroz kakav pakao je prošao: Počelo je sa nogom, a onda je nastavilo da se širi - svašta mi…

Povraćanje, grčevi - siner otkrio kroz kakav pakao je prošao: Počelo je sa nogom, a onda je nastavilo da se širi - svašta mi…

Kurir pre 10 sati
U razgovoru sa voditeljem na terenu posle dramatične pobede nad Eliotom Spicirijem, Siner je kratko opisao dramu koju je preživeo na meču protiv Amerikanca. "Pre svega, on je sjajan igrač, odlično je igrao - želim mu sve najbolje i mislim da će imati… »
Pravilo koje je spaslo Sinera: Ko je doneo konačnu odluku?

Pravilo koje je spaslo Sinera: Ko je doneo konačnu odluku?

Sport klub pre 11 sati
Meč Janika Sinera i Eliota Spicirija prekinut je sredinom trećeg seta, kada se dvostruki uzastopni šampion vidno mučio sa grčevima. Oni koji nisu detaljnije upućeni u temu pitali su se – zašto? Kratak odgovor – zbog vrućine, ali kolika i kakva mora da… »
Siner bio na ivici predaje, spaslo ga pravilo o vrućini!

Siner bio na ivici predaje, spaslo ga pravilo o vrućini!

Sport klub pre 11 sati
Zbog problema sa grčevima bio je u vrlo teškoj situaciji Janik Siner, ali su ga vrućina i zatvaranje krova spasli! Dvostruki uzastopni šampion Australijan opena na kraju se plasirao u osminu finala pobedom nad Eliotom Spicirijem sa 4:6, 6:3, 6:4, 6:4… »
Siner: Počelo od noge, došlo do ruke, svuda… Imao sam sreće

Siner: Počelo od noge, došlo do ruke, svuda… Imao sam sreće

Sport klub pre 11 sati
Posle pobede nad Eliotom Spicirijem u trećem kolu Australijan opena, drugi teniser sveta Janik Siner rekao je da su ga grčevi mučili, ali da je probao da ostane miran. Pri rezultatu 1-1 u setovima i 3:1 za Amerikanca u trećem, tzv. Heat Stress Scale… »
Janik Siner posle povraćanja i grčeva objasnio šta se dešavalo: "Počelo je sa nogom, ceo sam se grčio..."

Janik Siner posle povraćanja i grčeva objasnio šta se dešavalo: "Počelo je sa nogom, ceo sam se grčio..."

Telegraf pre 11 sati
Janik Siner je bio, sudeći po njegovim gestikulacijama i fizičkom stanju, jako blizu da se oprosti od Australijan Opena u trećem kolu, ali je prevazišao krizu i uspeo da izbaci Eliota Spicirija, Amerikanca koji se pokazao dobro i nedovoljno da izbaci… »
Muke za Sinera: Janik u grčevima povraćao, zvao medicinski tajm-aut, problemi se samo ređaju za šampiona AO!

Muke za Sinera: Janik u grčevima povraćao, zvao medicinski tajm-aut, problemi se samo ređaju za šampiona AO!

Telegraf pre 13 sati
Šampion Australijan Opena Janik Siner na velikim mukama je bio tokom trećeg kola u Melburnu i definitivno će morati da preživi nekoliko problema zbog kojih je zvao medicinski tajm-aut u trećem setu. Pri rezultatu 4:6, 6:3, 6:1 za Eliota Spicirija… »

Vesti dana »