Povezane vesti

Devojčice se vraćaju u školu usred rata: ‘Pola mojih drugarica je poginulo’

Danas pre 13 sati
Bio je to običan dan za 18-godišnje bliznakinje Makarem i Ikram kad je njihova škola napadnuta. Makarem je bila na času engleske književnosti, a Ikram je bila na času nauke kad su čule „neobične zvuke“ koji su dopirali ispred škole u Sudanu. Zatim je… »
Devojčice se vraćaju u školu usred rata: 'Pola mojih drugarica je poginulo'

NIN pre 13 sati
Bio je to običan dan za 18-godišnje bliznakinje Makarem i Ikram kad je njihova škola napadnuta. Makarem je bila na času engleske književnosti, a Ikram je bila na času nauke kad su čule "neobične zvuke" koji su dopirali ispred škole u Sudanu. Zatim je… »

Radio 021 pre 13 sati
Bliznakinje čije su drugarice poginule u granatiranju kažu da su zbog njihovog stradanja odlučne da završe školovanje. BBC Bliznakinje Makarem i Ikram bile su u različitim učionicama kada je granatiranje počelo Bio je to običan dan za 18-godišnje… »

Južne vesti pre 13 sati
BBC Bliznakinje Makarem i Ikram bile su u različitim učionicama kada je granatiranje počelo Bio je to običan dan za 18-godišnje bliznakinje Makarem i Ikram kad je njihova škola napadnuta. Makarem je bila na času engleske književnosti, a Ikram je bila na… »

BBC News pre 13 sati
Bliznakinje čije su drugarice poginule u granatiranju kažu da su zbog njihovog stradanja odlučne da završe školovanje. Bio je to običan dan za 18-godišnje bliznakinje Makarem i Ikram kad je njihova škola napadnuta. Makarem je bila na času engleske… »

Vesti dana »