Povezane vesti
Devojčice se vraćaju u školu usred rata: ‘Pola mojih drugarica je poginulo’
Danas pre 13 sati
Bio je to običan dan za 18-godišnje bliznakinje Makarem i Ikram kad je njihova škola napadnuta. Makarem je bila na času engleske književnosti, a Ikram je bila na času nauke kad su čule „neobične zvuke“ koji su dopirali ispred škole u Sudanu. Zatim je… »
Devojčice se vraćaju u školu usred rata: 'Pola mojih drugarica je poginulo'
NIN pre 13 sati
Bio je to običan dan za 18-godišnje bliznakinje Makarem i Ikram kad je njihova škola napadnuta. Makarem je bila na času engleske književnosti, a Ikram je bila na času nauke kad su čule "neobične zvuke" koji su dopirali ispred škole u Sudanu. Zatim je… »
Radio 021 pre 13 sati
Bliznakinje čije su drugarice poginule u granatiranju kažu da su zbog njihovog stradanja odlučne da završe školovanje. BBC Bliznakinje Makarem i Ikram bile su u različitim učionicama kada je granatiranje počelo Bio je to običan dan za 18-godišnje… »
Devojčice se vraćaju u školu usred rata: ‘Pola mojih drugarica je poginulo’
Južne vesti pre 13 sati
BBC Bliznakinje Makarem i Ikram bile su u različitim učionicama kada je granatiranje počelo Bio je to običan dan za 18-godišnje bliznakinje Makarem i Ikram kad je njihova škola napadnuta. Makarem je bila na času engleske književnosti, a Ikram je bila na… »
BBC News pre 13 sati
Bliznakinje čije su drugarice poginule u granatiranju kažu da su zbog njihovog stradanja odlučne da završe školovanje. Bio je to običan dan za 18-godišnje bliznakinje Makarem i Ikram kad je njihova škola napadnuta. Makarem je bila na času engleske… »
Vesti dana »
NBA meč odložen zbog pucnjave sa smrtnim ishodom u Mineapolisu
Sport klub pre 10 minutajoš 36 povezanih
Vitkof potvrdio: Pregovori Rusije, Ukrajine i SAD se nastavljaju sledeće nedelje
Večernje novosti pre 40 minutajoš 36 povezanih
Evroposlanik Prebilič u Novom Sadu tražio da vlast prekine napade na akademsku zajednicu
Beta pre 7 satijoš 31 povezana
Ovo na Novakovoj ruci nije sat, nego svetsko čudo: 101 primerak časovnika pomerio granice nauke
Mondo pre 4 satijoš 95 povezanih